Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL POPA E „SECRETARĂ” LA O FIRMĂ DE EOLIENE! DEPUTATUL POPA E „SECRETARĂ” LA O FIRMĂ DE EOLIENE!
Octavian Marius Popa este un om ales de tulceni să le reprezinte interesele în Camera Deputaţilor. Deşi ar trebui, cel puţin teoretic, să fie... DEPUTATUL POPA E „SECRETARĂ” LA O FIRMĂ DE EOLIENE!

Octavian Marius Popa este un om ales de tulceni să le reprezinte interesele în Camera Deputaţilor. Deşi ar trebui, cel puţin teoretic, să fie un om ocupat, fiind şi preşedintele organizaţiei judeţene PNL Tulcea, Popicu, aşa cum este el denumit popular, are timp şi pentru muncă voluntară, aşa cum aţi fi tentaţi să spuneţi, îi şade bine unei persoane publice.

Astfel, domnul deputat Popa lucrează voluntar ca secretară la o firmă ce are ca principal obiect de activitate “Producţia de energie electrică” – SC SIGMA WIND SRL.

De ce secretară? Pentru că nu este director, la această funcţie apărând numele Iolea Steluţa Gabriela, numărul de telefon la care fi contactată firma respective fiind însă unul şi acelaşi cu cel al deputatului Marius Octavian Popă.

Dacă nu credeţi, formaţi 0723511309 şi, cei ce aveţi de mult timp în agenda telefonică memorat numărul deputatului, veţi observa cum pe ecran apare numele deputatului, sau, mă rog, în cele mai multe cazuri, numele Popicu.

Mai mult, ciudată coincidenţă, firma SIGMA WIND are sediul în Tulcea, pe strada Aureliana nr.5, acolo unde a locuit de-a lungul timpului deputatul Marius Octavian Popă, cel puţin până când un patron de hotel din Tulcea a devenit brusc vicepreşedintele la PNL…

Să spunem că muncă voluntară deoarece în declaraţiile de avere ale deputatului Popa nu se pomeneşte absolut nimic de firma respectivă, firma ce în 2012 s-a clasat pe locul cinci în topul Camerei de Comerţ şi Industrie Tulcea, cu o cifră de afaceri de 210.653 lei.

Asta înseamnă că Popicu ajuta fără să ceară nimic în schimb o firmă ce se ocupă cu producţia de energie electrică, fiind în acest caz, opusul aşa numiţilor “băieţi deştepţi” din domeniul energiei… sau nu!