Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SECRETARA BOBOCEA, DIN NOU LA A.N.I. PENTRU CONFLICT DE INTERESE SECRETARA BOBOCEA, DIN NOU LA A.N.I. PENTRU CONFLICT DE INTERESE
Secretarul Consiliului Local Babadag, Otilia Bobocea a ajuns din nou in atentia Agentiei Nationale de Integritate, pentru conflict de interese. Este vorba de firma... SECRETARA BOBOCEA, DIN NOU LA A.N.I. PENTRU CONFLICT DE INTERESE

bobocea disciplina-cropSecretarul Consiliului Local Babadag, Otilia Bobocea a ajuns din nou in atentia Agentiei Nationale de Integritate, pentru conflict de interese.
Este vorba de firma de paza, deja arhicunoscuta,ce apartine familiei Bobocea, firma ce are incheiate contracte de prestari servicii cu Consiliul Local Babadag.
Cazul sesizat a fost analizat initial de Comisia de Disciplina a judetului Tulcea, care a concluzionat urmatoarele:
“In urma administrarii probelor din dosarul nr. C.D. 548/23.10.2014 dupa cercetarea administrative efectuata in cauza s-a constatat faptul ca exista indicia privind existanta unui conflict de interese, motiv pentru care in unanimitate comisia de Disciplina a hotarat declinarea competentei, urmand sa fie sesizata Agentia Nationala de Integritate”