Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

O nouă premieră magică la Teatrul „Jean Bart” Tulcea, pe 6 februarie 2016, la ora 18:00- „AVENTURIERI ÎN PĂDUREA FERMECATĂ”, de Carmen Nicoară, regia...

fata flyer AventurieriiO nouă premieră magică la Teatrul „Jean Bart” Tulcea, pe 6 februarie 2016, la ora 18:00- „AVENTURIERI ÎN PĂDUREA FERMECATĂ”, de Carmen Nicoară, regia Nelu Serghei.
Trupa de teatru „Altar” Tulcea, în colaborare cu Clubul Veseliei Tulcea și Asociația Centrul de Psihologie „Delta Dunării” au creat un nou spectacol pentru copii, pentru copiii din sufletele noastre, copiii care am uitat că suntem. Este primul spectacol social , ce se adresează și copiilor cu nevoi speciale, cuprinzând inserții de limbaj mimico- gestual.
Personajele de poveste: Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Vrăjitoarea Ludmila, Smeagol și Oglinda- Linda simt, trăiesc și împărtășesc copiilor, părinților, bunicilor adevăratele valori omenești, comori neprețuite, fără de care oamenii nu ar putea supraviețui.
Despre ce comori este vorba, veți afla pe 6 februarie, de la ora 18:00, participând cu prezența și cu sufletul deschis la premiera spectacolului de teatru, „Aventurieri în Pădurea Fermecată”.

123456

Distributia:
Ionel Durbala- Smeagol
Carmen NIcoara- Vrajitoarea Ludmila
Nicoleta Lungu- Oglinda Linda
Delia Deak- Mickey Mouse
Claudia Radulescu- Minnie Mouse
Sorin Ivanov- Donald Duck
Catalina Mitu- Daisy Duck
NIcoleta Haralambie- interpret in limbajul mimico-gestual

Muzica:
Versuri  si coregrafie CARMEN NICOARĂ
Compoziție și montaj sunet  NICU CARAIGNAT
Scenografia: SORIN IVANOV
Machiaj efecte speciale: TANIA AGIGHIOLEANU și NICOLETA TUDOSE DANILĂ
Mulțumim  Asociației Naționale a Surzilor din Romania, Filiala Tulcea
pentru sprijinul acordat în spectacol.