ACUZAT DE FAPTE DE CORUPŢIE ŞI RECLAMAT LA DNA, FOSTUL PREŞEDINTE PDL TARHON SE VREA PRIMAR PMP!

Tarhon vs. Hogea, faza pe municipiu.Plus un nene care doarme

Tarhon vs. Hogea, faza pe municipiu.Plus un nene care doarme

Colegiul Naţional al Mişcării Populare a stabilit sâmbăta candidaţii pentru mai multe oraşe importante, respectiv reşedinţe de judeţ, scrie stiripesurse.ro
Pentru municipiul Tulcea este nominalizat Victor Tarhon, preşedintele organizaţiei judeţene PMP.
Fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Tarhon este de profesie arhitect însă lucrează în domeniul asigurărilor.
Până după alegerile trecute, când a pierdut şefia Consiliului Judeţean, Tarhon a fost preşedintele PDL Tulcea şi vicepreşedinte PDL la nivel central.
Vizavi de activitatea din mandatul Tarhon Corpul de Control al Guvernului a transmis către DNA şapte sesizări cu privire la şapte posibile fapte penale. Este vorba de unele obiective de investiţii în turism, unde s-au descoperit lucrări plătite şi neexecutate în teren precum şi alte nereguli ce sunt pe masa procurorilor DNA.
Citit mai multe despre Victor Tarhon în presa centrală:
Vicepreşedinte al PDL mituit pentru şefia CSA
Un şantajabil pentru şefia Asigurărilor
Șpaga pentru șefia Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, doar 25.000 de euro (în acte)

3 Răspunsuri la ACUZAT DE FAPTE DE CORUPŢIE ŞI RECLAMAT LA DNA, FOSTUL PREŞEDINTE PDL TARHON SE VREA PRIMAR PMP!

  1. otto spune:

    o fotografie sugestiva…le doresc celor doi minunati candidati sa faca un frumos exercitiu de imagine si sa paraseasca acest cadru caldut si soporific pentru a iesi la dezapezit…ar rupe gura targului exasperat de ghetaraia diforma de pe ulite. Si eu unul i-as vota … pentru locurile unu si doi la concursul „penali cu sanse de recuperare”… sigur gasesc ei un sponsoras dispus sa-i recompenseze cu un ban, poate singurul castigat cinstit…

  2. Baspunar spune:

    Pe principiul „noi centrăm, noi dăm cu capul”, vom avea victorii multe! Propun ca toate funcţiile publice să fie ocupate de Directoarea Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Zibileanu Ştefania. Pe langă calitatea de funcţionar public de conducere, mai este preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea dar şi copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea. Iar Agenţia Naţională de Integritate tace şi doarme, dar numai pentru unii sau unele…!!! Pentru alții Agenția Națională de Integritate constată starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese!!! Victor Tarhon şi C-tin Hogea au promovat-o pe Zibileanu Ştefania, răul fiind făcut. Cine taie răul de la rădăcină?

  3. Bojidar spune:

    Față de inculpatul Hogea Constantin şi Victor Tarhon, mă apucă o sfantă scarbă deoarece inseamnă regimul lui Șantaj Băsescu şi gagica lui Nuți Udrea, care ne aduc aminte de „Foamea Neagră“, faimoasa prostituată din cartierul Crucea de Piatră. Neamul prost nu are simtul măsurii, nici al ruşinii, nici al ridicolului. In ceea ce face se simte ceva dizarmonic, ceva strident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *