„Arta de a trăi mai mult”, însușită și de tulceni

    denizConsiliul Județean Tulcea a fost reprezentat de administratorul public al județului, Vasile Strat. În cuvantul de bun –venit domnia sa a mulțumit organizatorilor și participanților că au ales județul Tulcea drept gazdă a acestui eveniment, la care a participat si directorul medical al SJU Tulcea, dr. Dumitrache Deniz, managerul SJU Tulcea, dr. Tudor Nastasescu, dar si presedintele Casei de Asigurari, Eugenia Vasile.

    „Salut  prezența la Tulcea a tuturor specialiștilor  din domeniul chirurgiei cardiovasculare, veniți de la Chișinău și  care s-au implicat activ în succesul acestei conferințe. Așa cum bine știți, în calitate de administrator al celei mai mari unități sanitare din județul Tulcea, Consiliul Județean a fost, în permanență, preocupat de ceea ce înseamnă asigurarea unui act medical de calitate, în beneficiul pacienților tulceni. Din păcate, încă există unele lacune în ceea ce priveste sistemul de sănatate tulcean, însă sperăm ca în cel mai scurt timp să le rezolvăm.

    Îmi exprim încrederea că județul nostru nu are decât de câștigat din acest tip de întâlniri, și de ce nu, poate pe viitor, un posibil schimb de experiență între chirurgii tulceni și cei din Republica Moldova.”

    Pe parcursul conferinței, participanții au primit informații despre prevenția bolilor de inimă și despre importanța combaterii sedentarismului și obezității.