BOMBA LA ALDE TULCEA: CONSILIERUL PNL MARINESCU ESTE COPREŞEDINTE, ALEXE A DEMISIONAT! CE SPUNE CONDUCEREA PNL

Liberalii abandoneaza PNL in bratele PDL

Liberalii abandoneaza PNL in bratele PDL

Peste voinţa organizaţiei judeţene conducerea centrală a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a decis desemnarea consilierului judeţean liberal Petre Marinescu în funcţia de copreşedinte. Marinescu şi alţi câţiva „dezertori” fuseseră deja excluşi din structurile de conducere PNL
Un reprezentant al structurii centrale a adus vineri la Tulcea, o decizie scrisă prin care consilierul judeţean Petre Marinescu, ales PNL pe lista USL, este numit copreşedinte al ALDE Tulcea, în locul lui Anastase Alexe, primarul comunei Mihail Kogălniceanu. După aflarea acestei decizii Alexe a anunţat că demisionează din ALDE.
Conform celor de la centru Marinescu are un termen de zece zile pentru a dovedi ceea ce a promis şi anume că mai mulţi primari şi candidaţi la Primarii, membri PNL, vor semna adeziuni la ALDE.Deocamdată nici unul dintre primarii sau candidaţii PNL din aripa Popa, contactaţi de noi, nu au declarat că au de gând să renunţe la PNL pentru ALDE, alături de Marinescu stând doar câteva personaje nesemnificative cu nume ce nu spun nimic din punct de vedere politic, măturaţi din PNL, gravitând în jurul oricărei posibilităţi de a mai prinde funcţii mărunte în orice alt partid.
În caz contrar, se vor face noi numiri în conducerea organizaţiei judeţene.
Luni va avea loc o şedinţă ce se anunţă cu scântei, la care vor participa reprezentanţii organizaţiilor din judeţ
CONDUCEREA PNL:” NICI NU MAI CONTAM PE ACESTE PERSONAJE”
Legat de aceste dezertări din PNL preşedintele Vasile Gudu spune că este de aşteptat ca personaje obişnuite doar cu diverse sinecuri să alerge după altele în disperare de cauză.
„Câteva personaje gen Marinescu, Ioniţă, Pericleanu, nume nu foarte importante pentru PNL, erau deja îndepărtate din structurile de conducere, dacă unii nu au dorit să rămână să muncească pentru partid şi vizează doar funcţii, poate că e mai bine că au plecat singuri, pentru că se excludeau oricum din rândul liberalilor adevăraţi.
Legat de plecarea la ALDE pot spune că ei au încercat să destabilizeze PNL, să îl bulverseze, nu au reuşit, acum încearcă să bulverseze ALDE, nu mai este treaba mea. Dacă au plecat nu mai este cazul de excludere, statutar, vom vedea ce vom face în cazul consilierului judeţean Marinescu, care teoretic rămâne fără mandat, mă voi consulta cu juriştii noştri” ne-a declarat preşedintele PNL Tulcea, Vasile Gudu.

2 Răspunsuri la BOMBA LA ALDE TULCEA: CONSILIERUL PNL MARINESCU ESTE COPREŞEDINTE, ALEXE A DEMISIONAT! CE SPUNE CONDUCEREA PNL

 1. Başpunar spune:

  Treziţi-vă, liberali buni!
  Prostia, bat-o vina! O întrebare pe zi, pentru Vasile Gudu și Ştefana Zibileanu – directoare a Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială, instituţie publică din cadrul Consiliului Local Tulcea, care se declară personal contractual, conform Codului muncii???!!!, dar preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea şi preşedinte numit al organizaţiei P.N.L. Tulcea. Mai nou şi candidat la Primăria municipiului Tulcea sau mai bine zis iepurele de campanie electorală a inculpatului penal Hogea Constantin!!!
  Când veți respecta prevederile art. 17 alin. (2) din Legea partidelor politice nr. 14/2003 cu modificările şi completările ulterioare, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 346 din 20 mai 2015, care prevede ca: „Alegerea membrilor conducerii partidului politic şi ai conducerilor organizatiilor sale teritoriale se face prin vot secret”???!!!
  Vasile Gudu și Ştefana Zibileanu au fost numiţi în mod „democratic” de fostul coleg din P.D.-Laşii, Cezar Preda, dupa modelul Șantaj Băsescu, preşedinte al organizaţiei judeţene a P.N.L. Tulcea, respectiv municipale, la drum de seară, la apelul bocancilor. Nimeni nu este mai presus de lege. Sau este d-na Ştefana Zibileanu și d-le Vasile Gudu?! Cât e abuz, cât e rea-voinţă, cât e prostie, Dumnezeu ştie?! Halal democrație la Tulcea. Dar pâna când? Treziţi-vă, liberali buni!

 2. Ionuţ (Onu) Jder spune:

  Petre Badea, prima optiune politica a fostului consilier liberal, ca şi a colegului sau din Consiliul local, Anatoli Mihail, a fost pentru Partidul Liberal Reformator, la care de altfel cei doi foşti liberali şi-au depus adeziunea. Cum au ajuns în ALDE?! The Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE). Până şi numele partidului este de furat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *