” Bucuriile toamnei” – sărbătoarea viei si a vinului la Niculițel

IMG_8143Ajunsă la a XIVa ediție, Sărbătoarea viei și a vinului la Niculițel va veni și anul acesta cu o nouă zi de poveste.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, vă lansăm o serie de provocări care se vor transforma in concursuri in ziua de 29 octombrie 2017, începând încă de dimineață.

Astfel, vă invităm să vă înscrieți la concursurile interesante care, fără îndoială, vor avea premii atragătoare.
Deci, special pentru adulți, se va organiza și anul acesta concursul de degustări de vinuri,grupate în 3 categorii: vin alb, vin roșu și pelinul de Niculițel- băutura care face mândria fiecărui gospodar niculițean.

Gospodinele sunt invitate să se înscrie la concursul „Plăcinte dobrogene”.
Regulamentul concursului și fișa de inscriere se găsesc la Căminul cultural .Înscrierile se pot face joi,19.octombrie 2017 ,orele 15-17 și sâmbată,21.octombrie 2017,orele 15-17.

Concursurile destinate copiilor nu vor lipsi nici anul acesta!

Concursul „O arta din dovleac” așteaptă doritorii să se inscrie la școală, în perioada 16-20 octombrie, urmând ca până în dimineața concursului să lucreze la „opera ”de artă sculptată și la povestea care o va descrie .

Indemânarea și imaginația copiiilor vor fi provocate și anul acesta prin realizarea unor picturi deosbite, pe un suport neconvețional: butoaie de lemn. Acestea sunt puse la dispoziția copiilor de sponsorii concursului:,,Via Viticola”-Sarica Niculitel
Anul acesta în concurs vor intra 5 grupe de câte 2 elevi,care-și vor exersa talentul și îndemânarea pe 5 butoaie:

1. Băbăianu Marius / Stănescu Stefan (cls aVIIa)
2. Jecu Iuliana / Neagu Speranța (cls a VIIa)
3. Ghizilă Andreea / Răznoveanu Adriana (cls aVIa)
4. Pitaru Alexandra / Cuzmencu Mirabela (cls a Via)
5. Gogoașă Teodora / Olteanu Andreea (cls a Va)

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vă așteptăm să vă înscrieți și să participați la concursurile propuse, astfel încât veselia si bucuria să încununeze încă un an în care ,cu mic,cu mare fiecare a muncit pentru o recoltă bogată.

Primar Florin Pascale