BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA

bursa absolventiAgenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza, în data de 07 Aprilie 2017, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piata Independentei nr. 1, Tulcea, incepand cu ora 10,00, o noua ediţie a BURSEI GENERALE LOCURILOR DE MUNCĂ. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze AJOFM Tulcea, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.  La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă. De asemenea, agenţii economici interesaţi să-si recruteze gratuit, personal din rândul persoanelor in căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM Tulcea.

Agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr.10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.