CA LA RADIO EREVAN: CE I-AU FĂCUT PSD-IŞTII DIRECTORULUI BĂLAN DE LA TRANSPORT PUBLIC

  stpDacă pe plan politic s-a dovedit că directorul SC Transport Public SA Tulcea, Daniel Lucian Bălan, nu mai este apreciat de colegi, pierzând cu brio alegerile şi implicit funcţiile politice, în plan profesional a găsit sprijin şi apreciere exact de unde nu se aştepta.
  Deşi mai toată lumea pronostica şi tot anunţa o demitere a lui „Bălănel “, s-a întâmplat ca la Radio Erevan, nu a fost concediat ci a fost premiat!
  Astfel, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor STP din data de 24 mai convocată de preşedintele Consiliului de Administraţie Cezar Jipa, s-a decis că directorul Bălan să primească un bonus pentru performanţele realizate, în valoare de 7425 lei.
  Adunarea Generală a Acţionarilor este controlată de reprezentanţii PSD, cu două voturi- Tiu Gabriel Dorin şi Vasile Suhov, al treilea membru fiind Nicuşor Bască.
  În aceste condiţii, dacă înainte de alegerile din PNL, candidatul Bălan tună şi fulgeră că unii contracandidaţi vor vinde partidul la PSD, acum cei acuzaţi încep să îşi pună întrebări când văd aprecierea celor din PSD pentru colegul lor.
  La rândul lui, premiatul Bălan își pune întrebări cu privire la anumite evaluări,plangandu-se in anumite medii că, colegul lui de partid Jipa, actual şef în Consiliul de Administraţie, pe vremea când era director la Servicii Publice primea anual bonusuri mai mari…ceea ce se pare ca e total fals!Vom reveni cu amănunte.