CA LA RADIO EREVAN: CE I-AU FĂCUT PSD-IŞTII DIRECTORULUI BĂLAN DE LA TRANSPORT PUBLIC

stpDacă pe plan politic s-a dovedit că directorul SC Transport Public SA Tulcea, Daniel Lucian Bălan, nu mai este apreciat de colegi, pierzând cu brio alegerile şi implicit funcţiile politice, în plan profesional a găsit sprijin şi apreciere exact de unde nu se aştepta.
Deşi mai toată lumea pronostica şi tot anunţa o demitere a lui „Bălănel “, s-a întâmplat ca la Radio Erevan, nu a fost concediat ci a fost premiat!
Astfel, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor STP din data de 24 mai convocată de preşedintele Consiliului de Administraţie Cezar Jipa, s-a decis că directorul Bălan să primească un bonus pentru performanţele realizate, în valoare de 7425 lei.
Adunarea Generală a Acţionarilor este controlată de reprezentanţii PSD, cu două voturi- Tiu Gabriel Dorin şi Vasile Suhov, al treilea membru fiind Nicuşor Bască.
În aceste condiţii, dacă înainte de alegerile din PNL, candidatul Bălan tună şi fulgeră că unii contracandidaţi vor vinde partidul la PSD, acum cei acuzaţi încep să îşi pună întrebări când văd aprecierea celor din PSD pentru colegul lor.
La rândul lui, premiatul Bălan își pune întrebări cu privire la anumite evaluări,plangandu-se in anumite medii că, colegul lui de partid Jipa, actual şef în Consiliul de Administraţie, pe vremea când era director la Servicii Publice primea anual bonusuri mai mari…ceea ce se pare ca e total fals!Vom reveni cu amănunte.

2 Răspunsuri la CA LA RADIO EREVAN: CE I-AU FĂCUT PSD-IŞTII DIRECTORULUI BĂLAN DE LA TRANSPORT PUBLIC

 1. golanie spune:

  Hai ca esti rau. Pai nu ai inteles ca la STP este un caz ,,social”! Cu ce sa plateasca balanel zecile de mii de km si alte golanii gasite de Curtea de Conturi?
  Cu ce sa se dea mami pana la ciucurova si in fiecare weekend? Da ce, directorul tehnic saracu`, el cu ce sa se dea ? Nu trebuie verificate autobuzele orasului, poate sunt in Bucuresti, poate la Constanta?
  Poporul psd trebuie sa inteleaga ca desi au majoritate in CL, PDL este la putere. Nu este asa ? Ce s-a schimbat?
  Tiu si Suhov sunt niste social democrati, sensibili, fac gesturi de omenie, trebuie sa-i ajute pe cei de la stp.
  Sa repare si ei macar un loc de joaca de bonusul lui balanel? Nu se poate!
  Acum cred ca a inteles toata lumea cum sta treaba.Am mai luat odata plasa.
  Hai Hogea,hai PSD. Succesuri!!!

 2. politician spune:

  Habar nu aveti! L-au recompensat ca acu un an, a facut din baza de date cu calatori la stp,liste cu semnaturi pentru depunerea dosarului de candidat, …. oare pentru cine ?
  Cum sa nu merite ? La ipo i se spunea ,,da-mi si mie”! Astia de mici sunt pregatiti.
  Trebuie sa fie foarte amuzant actul de control de la curtea de conturi.
  Nu este public? Poate il afiseaza cineva, hotiile lor sunt doar pe banii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *