Cetăţeanul Badea către primarul Hogea: „Îmi doresc să trăiesc civilizat şi ocrotit în oraşul meu!

Politia opreste zilnic zeci de masini, conducatorii finnd obisnuiti cu vechiul sens de circulatie!

„M-am gândit să-I dau un drept la replică domnului Hogea, edilul şef al Municipiului Tulcea, de mulţi ani în mandate, dacă tot a făcut trimitere într-un interviu, afirmând că sunt nemulţumit împreună cu 44 de cetăţeni faţă de măsură luată de DIAP, Poliţia Locală şi Poliţia Municipală, cu privire la introducerea sensului interzis pe str. Frasinului, măsură care a produs un haos în Cartierul E3, obstrucţionând libera circulaţie a autovehiculelor spre str.1848, aglomerând cu trafic intens aleile alăturate, creând astfel un disconfort cetăţenilor“ spune consilierul judetean Petre BADEA, pe acest subiect in simpla calitate de locuitor si contribuabil tulcean.

„De zeci de ani, domnule primar, s-a circulat atât pe str. Frasinului cât şi pe aleile alăturate respectându-se regulile de circulaţie, iar noi cetăţenii plătitorii de taxe şi impozite ne-am conformat.

Aglomerat este întregul oraş, atât străzile Păcii, Gării, Mahmudiei, Gloriei, Mircea Vodă, Variantă, cât şi acesta strada a Frasinului. Adevărat este că aceste străzi sunt cu gropi şi denivelări, cu trotuare erodate, fără parcările

Petre Badea

Petre Badea

amenajate care ar trebui să aducă confortul cetăţeanului, fie el unul singur, 44 sau 70.000 de plătitori de taxe şi impozite, cu obligaţii dar şi cu drepturi.

Da, Ambulanta trebuie să aibă prioritate, cum bine a precizat şi domnul director de la Ambulanţă Tulcea, e vorba de pacienţii în nevoie, dar, cum sunt gropi pe străzi, aglomeraţie în trafic, sensuri interzise şi şoferi care nu respectă regulile de circulaţie, sigur că mai sta şi câteva minute. Dar când plouă torenţial, cum ajunge ambulanta, de exemplu, pe str. Gării sau la Hotel Delta? N-aţi luat atitudine şi se întâmplă an de an cu mediatizare naţională negativă.

Aveţi o problemă cu parcările, aţi făcut referire într-un interviu că pe str. Cicoarei nr. 1, “strada domnului Badea” acestea sunt în neregulă. Sunteţi prost informat, toţi acei ocupanţi ai parcărilor din faţa blocului C1 sunt cetăţeni oneşti care-şi plătesc taxele de ani de zile pe locurile de parcare adecvate, iar pe la geamul de pe strada mea, cum aţi afirmat, trec autovehicule de zeci de ani de zile şi nu m-a deranjat.

Dacă tot aţi vorbit de subiectivism şi interese proprii, nu ştiu care din noi doi a avut interese, dumneavoastră după 13 ani de mandate, eu ca cetăţean în acest oraş de 37 de ani, plătitor de taxe şi impozite. Dar ceea ce-mi doresc e să trăiesc civilizat şi ocrotit în oraşul meu, respectându-mi-se drepturile subiective pe care mi le conferă Constituţia ţării.

Domnule primar, susţineţi că semnul de INTERZIS montat este acolo deoarece aţi ascultat vocea străzii. Mai bine v-aţi fi preocupat să fie reparate trotuarele, astupate gropile din carosabil, amenajate parcări, montate garduri de protecţie pentru traficul pietonal, şi monitorizare video a zonei, acesta fiind una în care se găsesc: 5 sucursale de bănci, librărie, florarii, spaţii comerciale, stomatologie, pariuri sportive, cofetărie, Piaţa E3, agenţie LOTO şi multe altele.

Recomandarea mea ptr. Str. Frasinului este că aceasta să fie redeschisa circulaţiei din ambele sensuri şi făcute eforturi ca această zonă să arate civilizat“ transmite tulceanul Petre BADEA,impreuna cu peste 40 de locuitori din zona respectiva.