COMUNICAT 24 MAI

orban pnlHuliți că sunt demodați, sau învechiți, că nu sunt ,,open mind”, sau ,,cool”, liberalii au făcut și vor mai face istorie. Măreață.

Acum nu voi încerca să reacționez față de cei care zâmbesc ironic, sau înjură, citind afirmația de mai sus, ci voi acționa în spiritul ideii de liberalism și al faptelor liberale. Sper să reușesc.

Tu, care citești aceste rânduri și te întrebi ce rost au, poți trece, timp de câteva clipe, peste percepțiile generale ale societății față de repetabilele eșecuri „made in România”, peste starea continuu apăsătoare față de nerealizările clasei politice, sau peste frustrarea personală față de incertitudinea zilei de mâine?

Nu, nu poți.

Nici eu nu pot și nici tu.

Totuși…pașoptism, individualitate națională, Unire, autonomie, independență, Regat, emancipare, Constituție, reformă, întregirea Neamului, Mare Unire, vot universal, împroprietărire, relansare economică, politică externă, rezistență, sacrificiu, sau Piața Universității,înseamnă ENORM.

Pe 24 mai 1875 „Coaliția de la Mazar Pașa” dădea naștere Partidului Național Liberal.

 Mai este mult până să merităm memoria istoriei, dar nimeni nu ne oprește să ne dorim, să încercăm, și mai ales, să muncim.

Mai mult decât prevăd standardele.

Poți să vii alături de noi și să lucrăm împreună.

Abia atunci vom reuși.

PRIN NOI ÎNȘINE.

La mulți ani PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL!

Ștefan ILIE