CONSILIERII JUDEŢENI, AMENINŢAŢI DE CONCESIONARII TERENURILOR AGRICOLE DIN DELTA

cjtlPresiunile de tot felul făcute de reprezentaţii unor firme cărora le expira concesiunile din zona deltei nu au avut succes, conducerea Consiliului Judeţean anunţând joi ca nimeni nu va beneficia de prelungirea contractelor, terenurile urmând să fie scoase la licitaţie.

“Semnarea acordurilor de prelungire trebuie să aibă loc în perioada următoare, conform contractelor. Cu toate acestea, nici preşedintele Consiliului Judeţean şi niciun număr de cel puţin 1/3 dintre consilieri nu au procedat la convocarea şedinţei CJ cu ordinea de sus-menţionată, deşi notificarea noastră datează din 10 aprilie 2017. În aceste condiţii, nu putem considera această inacţiune decât un act culpabil al fiecăruia deltaromdintre membrii Consiliului, care nu au acţionat în niciun fel în vederea respectării contractelor, fiind nevoiţi să chemăm în judecată Consiliul şi personal fiecare din membrii acestuia în cazul în care până la termenul limită prevăzut în contracte nu se formulează acordul de prelungire” se arata într-o adresă transmisă tuturor consilierilor judeţeni de către conducerea societăţilor Deltarom şi Anglorom Agriculture.

„Vă asigur că în scurt timp veţi primi oficial punctul nostru de vedere însă vă pot spune încă de acum ca noi vom acţiona în condiţiile legii, toate concesiunile vor fi scoase la licitaţie “le-a spulberat iluziile actualilor concesionari preşedintele Horia Teodorescu, în cadrul şedinţei de joi a Consiliului Judeţean.

Mai direct, consilierul Dan Lucian Balan le-a spus pe şleau reprezentanţilor celor două firme prezenţi la şedinţă, că dacă vor continua cu astfel de presiuni şi ameninţări va acţiona în consecinţă printr-o plângere penală.

 

Un răspuns la CONSILIERII JUDEŢENI, AMENINŢAŢI DE CONCESIONARII TERENURILOR AGRICOLE DIN DELTA

  1. vai de noi spune:

    Adica, balanel de la autobuze? pai mami alimenteaza direct din statie, conduce 10stp,8stp, bxn si au facut poteca cu toate pana la ciucurova.
    balanel, marele manager al falusului ? care-l tine pe directorul tehnic un alcolic prost,handi,daaaa? Anul trecut cate zeci de mii de km a facut ? campanie? un ipt moca? Ceva? Ba in ce hal am ajuns! Mai bine sa se dea in gat singur!cine ii tine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *