CUTREMUR ÎN SOCIETĂŢILE PUBLICE CĂPUŞATE DE UN DECENIU DE PDL. CINE SUNT CEI CE VOR FI ÎNLOCUIŢI PESTE DOAR DOUĂ ZILE!

AGROPIETEReprezentanţii PNL (proveniţi din vechiul PDL) şi PPDD (partid ce nu mai există, dar încă are reprezentanţi în societăţi importante pentru tulceni şi municipiu!) vor fi înlocuiţi din funcţii în şedinţa de Consiliu Local de joi 28 iulie.
Proiectele au fost iniţiate de viceprimarul Andaluzia Luca.
Din Adunarea Generală a Acţionarilor de la Energoterm SA se propune eliberarea din funcţie a reprezentanţilor PPDD – Dobre Emanual şi PNL (PDL)- Anton Valeriu. Aceştia vor fi înlocuiţi de Suhov Anca şi Graur Grigore Alin, membri PSD.
Din A.G.A. de la Servicii Publice vor fi înlocuiţi foştii membri PDL Sopov Vladimir şi Claudia Frandes, în locul acestora fiind propuşi Cezar George Marin şi Dan Alexandru Munteanu, membri PSD.
STP1Din A.G.A. de la Transport Public vor fi înlocuiţi Pavel Viorica (PDL) şi Marinescu Silviu Ştefan (ex PPDD) cu Tiu Dorin Gabriel şi Suhov Vasile, membri PSD.
Din A.G.A. de la Agropieţe vor fi înlocuiţi Chirilă Mihai (ex PPDD) şi Stoica Mihail (ex PDL) cu Mircea Teodorescu şi Nedelcu Vasile (PSD).
În Adunarea Generală a Acţionarilor de la Aquaserv se propune revocarea mandatului fostului consilier Cantemir Gafar şi desemnarea lui Daniel Draniceanu (PSD).
Deasemenea, se propune revocarea mandatului lui Stelian Gavruş (ex PPDD) din Adunarea Generală a Acţionarilor de la Tulcea Gaz SA, locul acestuia urmând să fie luat de Dumitru Valcu (PMP.)
Pentru că aceste modificări să fie aprobate în plenul Consiliului Local este nevoie de un număr de 11 voturi, target îndeplinit de majoritatea PSD (10 mandate) şi PMP (două mandate).
După acest prim pas prin care se urmăreşte accesul în aceste societăţi controla ani la rândul de reprezentanţii PDL, vor urma alţii, iar contractele şi alte probleme (unele ce fac deja obiectul unor dosare penale) din activitatea acestor societăţi vor fi făcute publice.

5 Răspunsuri la CUTREMUR ÎN SOCIETĂŢILE PUBLICE CĂPUŞATE DE UN DECENIU DE PDL. CINE SUNT CEI CE VOR FI ÎNLOCUIŢI PESTE DOAR DOUĂ ZILE!

 1. hitman spune:

  Rotirea cadrelor, sau „pleacă ai noștri, vin ai noștri. Cel mai tare este la Tulcea Gaz, pleacă PPDD și vine PMP :)Păi ce facem domnilor? am votat cu PSD, deci împotriva PNL-PDL și vine unul de la PMP care sunt tot PDL-iști dar cu limba mai băsistă. Mi-e scârbă, domnilor de la PSD râdeați când PNL s-a unit cu PDL, iar voi faceți alianțe cu PMP…Da politica este cea mai mare curvă iar voi sunteți la fel…

 2. mi-e sila spune:

  Ca pleaca niste oxiuri, foarte bine!
  Dupa 10 ani de golanie, sa fie toti dati afara si sa se organizeze concursuri! Asta ca sa dispara golanii care au furat cat au putut din banii nostrii. O sa ne dam seama imediat ce au de gand cei de la PSD.
  Slabe sperante!Orb la orb …

 3. nicolae spune:

  Nemaiprimind indemnizatii (conf.ordonantei lui Ciolos!) sa vezi trafic de influienta sporit ca sa-si scoata malaiul!

 4. Zibileanu Ştefana - Iepurele în campania electorală a Învinuitului Penal Constantin Hogea spune:

  Dupa 10 ani de guvernare băsistă, locul sclavilor băsişti, slugarnici, obedinţi şi abjecţi, care au măncat şi mănâncă mult „maro”, este la târlã… Şi aici ma gândesc la Şişcu George – fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, primitiv, nedrept şi grobian, Gudu Vasile, Zibileanu Ştefana şi clica lor. Adio, tovarăşi băsişti!

 5. Teo spune:

  Vrem sa stim si noi de ce penalul criminal de animale fara stapan cu numele de Cezar Jipa nu este demis? Pentru ca face afaceri cu Hogea si Costea Costel? Ala de se da veterinar si el este doar un criminal de caini. Mii de caini au fost ucisi in chinuri la ordinul acestor Golani. Nu este corect ca Jipa, parazitul societatii sa nu fie demis. Si Hogea nu trebuie sa fie primar. El este un puscarias, cu dosare penale pe rol. A furat la fel ca multi altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *