D.N.A. A RIDICAT DOCUMENTE DE LA PRIMĂRIA TULCEA!

PRIMSediul Primăriei a fost din nou „călcat“ de reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aceştia ridicând ieri mai multe documente. Sursele spun că au fost ridicate acte de la departamentul Economic.
Tot ieri o echipă operativă de la Tulcea a descins la locuinţa unui membru al familiei Hogea pentru a înmâna o citaţie la sediul D.N.A.
Deocamdată nu ştim dacă este vorba de un nou dosar sau despre o continuare a anchetei în dosarul mai vechi în care primarul Hogea este anchetat încă de anul trecut.

Un răspuns la D.N.A. A RIDICAT DOCUMENTE DE LA PRIMĂRIA TULCEA!

 1. EURO INVESTIGATIONS spune:

  Vom remite autoritatilor competente teritorial si material ,documente ,inscrisuri,inregistrari audio video,prin care vom informa cititorii ZIARULUI DE TULCEA, cetatenii municipiului Tulcea ,ai Romaniei si institutiile autorizate,despre fapte,actiuni,intreprinse de catre A.P.D.M. Galati , cu privire la admininistrarea porturilor romanesti,cu referinta in mod special la portul Tulcea, portul Sulina , portul Chilia si celelalte, despre propunerea de proiecte legale si fiabile,privind portul(faleza) la Dunare, din Tulcea, informarea Primariei Tulcea ,inca din anul 2013(03.07.2013),despre riscul la care este expus TEZAURUL TEHHNIC ROMANESC, nava „REPUBLICA”,prin acostarea acesteia intr-o zona de risc ,fara a fi luate masuri de protectie a acestui patrimoniu national, despre masura ilegala de schimbare a destinatiei acestui patrimoniu ,din „MUZEU TEHNIC” protejat de lege ,in „carciuma”,prin incredintare directa acestei nave, catre persoane juridice/fizice.
  S-a intamplat dezastrul, cu acest PATRIMONIU TEHNIC ROMANESC, adevarata NAVA EROINA DIN ISTORIA FLOTEI NAVALE ROMANE -„NAVA REPUBLICA”, singura care a supravietuit actiunii criminale a Rusiei,bolsevicilor,care au dus la”topit” flota romaneasca,nave si marinari,care au luptat cu eroism,pentru apararea tarii,in al doilea razboi mondial. Acesta este respectul acordat de unii ,istoriei flotei navale romane,istoriei Romaniei?
  In sustinerea celor afirmate , am postat(partial) argumentele noastre logice si faptice ,documente ,inregistrari audio video,pe pagina Facebook „Print Constantin Ship” pagina a navei inregistrate sub pavilion romanesc, alta victima a acestui ” administrator” al porturilor romanesti, de la Dunarea Maritima, A.P.D.M. GALATI.
  Daca „ZIARUL DE TULCEA” va permite sa informam onest , cititorii sai,va continua „serialul dezvaluirilor” cu privire interesele ( meschine?) care au ‘administrat” porturile romanesti ,la Dunare,sumele de bani „rostogolite” (in van ?) de catre aceasta entitate „A.P.D.M GALATI”,sau AFDJ, proiecte virtuale, cheltuieli, inutile ,al caror „rezultat” se quantifica astazi, in starea porturilor romanesti , la Dunare.Vom scrie despre propunerile si proiectele prezentate, eligible,cu costuri mici, privind curatarea si dragarea Dunarii, exploatarea si securizarea senalului Dunarii,informatizarea si securizarea porturilor romanesti,proiecte expuse ,juridic ,tehnic,inclusiv sursa legala de finantare existenta ,in anul 2013-2014, priecte insotite de sursa de finantare, ignorate inexplicabil.
  Credem si avem sperante, astfel cum spuneam si in intalnirea din data de 28 iunie 2013, cu ocazia prezentarii proiectului „Transdanube”,in incinta sediului Consiliului Judetean Tulcea, ca administrarea porturilor romanesti la Dunare ,din judetul Tulcea,de catre Consiliul Judetean Tulcea ,in interesul tulcenilor si al Romaniei,intr-o maniera legala si profesionista poate da o noua imagine municipiului Tulcea si celorlalte orase si/sau porturi la Dunare,aflate in competenta administrative a Consiliului Judetean Tulcea .
  Poate , tot in interes local si national, Consiliul Judetean Tulcea , va face ordine si va impune respectarea legii si in portul Sulina ,unde inca mai sta in picioare Farul Vechi , si Palatul Comisiei Dunarii,locul unde s-a scris istoria frumoasa si de neuitat a DUNARII ROMANESTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *