„Daţi stadionul Delta echipei DELTA DOBROGEA, fotbalului şi spectatorilor tulceni!”

STADION-TULCEA„Domnilor consilieri, domnule Stere Sacu, să ţineţi cont că sunteţi aleşi de cetăţeni şi trebuie să luaţi decizii pentru şi în favoarea cetăţeanului, care de altfel este plătitor de taxe.Vă rugăm să luaţi măsură înţeleaptă şi să daţi stadionul Delta echipei FC DELTA DOBROGEA. FC DELTA DOBROGEA este singura echipă reprezentativă a oraşului şi judeţului Tulcea, care joacă într-un campionat naţional. Domnilor consilieri, domnule Sacu Stere, dumneavoastră reprezentaţi interesele noastre iar timp de doi ani nu aţi contribuit cu nimic la bunăstarea echipei. Cu ani în urma v-aţi folosit de FC DELTA până aţi dizolvat-o. Oare, acum vă doriţi acelaşi lucru cu nouă echipă? Vă asigur că amenda domniilor voastre va veni anul viitor, de alegeri locale. În calitate de preşedinte AJF TULCEA am fost de trei ori în anticamera primăriei pe care o conduce domnul Sacu cu teama, şi nu am fost primit pentru discuţii care se doreau a fi constructive pentru viitorul fotbalului din Tulcea. Din perspectiva mea mi se pare uşor jenant să deţii o asemenea funcţie şi să nu o poţi onora. E necesar dar şi de drept să nu confundăm proprietatea cetăţenilor cu proprietatea privată “!
Preşedinte Asociaţia Judeţean de Fotbal Tulcea
Petre BADEA

8 Răspunsuri la „Daţi stadionul Delta echipei DELTA DOBROGEA, fotbalului şi spectatorilor tulceni!”

 1. marian spune:

  dar de ce sa nu il ia si pe asta un machidon din gasca lor cum au luat multe alte locuri si obiective pentru a putea spune ca ei au facut nu ca sa construit cu munca voluntara a oamenilor din oras !

 2. Un tulcean spune:

  Afirmatiile dvs. nu au la baza criterii statistice a vreunei dorinte unanime a cetatenilor (contribuabililor) tulceni de a sustine o asemenea echipa, dar mai ales o echipa de fotbal si ca acestia ar dori ca banii din bugetul local sa fie astfel investiti. Asa cum insinuati dvs., preluarea stadionului de catre FC DELTA DOBROGEA reprezinta o ultima doleanta nerealizata pentru locuitorii orasului Tulcea. Aveti o nota de fundamentare cu un buget anexat, in care prezentati din ce fonduri/venituri puteti suporta cheltuielile aferente intretinerii si dezvoltarii acestei baze sportive? Daca vorbele dvs. sunt acoperite de un asemenea material, prezentati-l consiliului local. Daca nu, asteptati …

  • D.C. spune:

   Pai tulcenii au fost intrebati cand s-a decis si s-au investit deja banii lor in stadion, aproape 200.000 de euro?ati fost cumva intrebat? nu cred.Totusi investitia s-a facut iar acum sta in paragina, degeaba.
   Existao nota de fundamentare si un proiect complet de hotarare de consiliu local, depus de cateva luni la Primarie,dupa modelul existent si la celalalt stadion insa il tin la sertar.Am cerut ca stadionul sa fie inchiriat legal, la fel cum e si Cosma Zait, pentru meciuri, atat, nu e mare filozofie, ce fezabilitate, nota de fun damentare, e o chirie asa cum se plateste si dincolo, nu e o avere,dar nu se vrea.

 3. Caua Catalin spune:

  E mai mare rusinea ca singura echipa care ne mai reprezinta fotbalul tulcean sa joace pe unde apuca ,mai ales acum cand echipa are un lot foarte buni de jucatori un antrenor cu renume si un presedinte de club care ne reprezinta cu mandrie si ma refer la Dl TIBOR SELYMES si CRISTIAN MUNTEANU.Nu cred ca intretinerea bazei sportive ar fi o problema .

 4. Caua Catalin spune:

  Ca orice microbist de fotbal al acesui oras, am tot sperat la accederea echipei noastre in liga 1 ,desi de fiecare data s au invocat fel de fel de motive,ba ca nu avem teren coform standardelor,s.a.m.d.Acum cand avem echipa nu pot juca pe stadion din nu stiu ce motive.Vad ca unii isi ascund identitatea cand au de scris ceva despre niste adevaruri pe care le stim cu totii.Nu trebuie sa ne fie teama sa ne cerem drepturile asa cum ar trebui sa ne cerem si drepturile conform constitutiei Romaniei.

 5. Caua Catalin spune:

  Cum probabil bine stim cu toti, atunci cand am votat si am ales Primar al Orasului ni s au promis cel putin verbal printre multe altele si ca vom avea o ecipa de fotbal cel putin in liga a doua.Stam si ne intrebam acum oare ce vor sa faca cu stadionul municipal care e al tuturor cetatenilor acestui oras daca echipa nou infiintata joaca la babadag.Dar oare FRF ul nu poate lua atitudine in acest caz pentru ca si ei au un cuvant de spus nu?

 6. Caua Catalin spune:

  Situatia de la noi vis a vis de fotbal seamana oarecum cu cea de la Craiova daca vreti.Diferenta e ca la ei stadionul e in constructie .

 7. Caua Catalin spune:

  Se pare ca nu sunt cititori ai acestui ziar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *