DEMISIE: NOUL ARHITECT ŞEF NU A REZISTAT CIOCNIRILOR CU “DOCTORUL” HOGEA!

raicuAproximativ două săptămâni a rezistat noul arhitect şef al municipiului în Primăria lui Hogea. Filip Raicu şi-a depus la finele acestei săptămâni demisia din funcţie în urma unor discuţii cu primarul Constantin Hogea. Din câte se pare tânărul arhitect ar fi venit în Primărie cu impresia că ar putea să aibă un cuvânt de spus legat de dezvoltarea municipiului şi d problemele de urbanism, realizând rapid ca de fapt angajaţii primăriei au un singur rol decorative în instituţie: să asculte ordinele primarului Hogea în funcţie de interesele acestuia şi ale acoliţilor săi, fără legătură cu disciplina meseriei de arhitect şef, în acest caz.
După această nouă plecare, a treia la număr, din funcţia de arhitect şef, se va apela probabil la un angajat serviabil până la identificarea unui arhitect disponibil la compromisuri.

Un răspuns la DEMISIE: NOUL ARHITECT ŞEF NU A REZISTAT CIOCNIRILOR CU “DOCTORUL” HOGEA!

  1. Teo spune:

    Pai ce sa faca un baiat tanar, educat, corect langa o nulitate, un hot si un criminal de animale? Albinele nu se incurca cu celelalte ganganii. Tulcea are o sansa fara Hogea si acolitii la primarie. Asteptam ca Justitia sa isi faca treaba si Machedonul fara rusine, votat de o minoritate de pensionari care se aseamana cu el, Machedonul fara rusine sa plece pe vecie. Tulcenii nu te suporta, Hogea!
    Oi fi fiind tu votat de astia care nu stiu pe ce pun stampila, dar noi, oamenii cu integritate si bun simt stim ce ai facut, cine esti si cat de fara scrupule si hain poti fi. Mafiotii, la puscarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *