DEPUTATUL ŞIŞCU A PARTICIPAT LA ŞEDINŢA CONSILIULUI NAŢIONAL

siscu congresO delegaţie a Organizaţiei Judeţene PNL Tulcea a participat la finele săptămânii trecute la Braşov la şedinţa Consiliul Naţional. Delegaţia a fost condusă de deputatul George Şişcu, membru al Biroului Executiv Naţional, alături de secretarul general Gabriel Herea din delegaţie mai făcând parte delegaţi din organizaţiile locale.
“Noile prevederi stabilite la Braşov de Consiliul Naţional al PNL vizează şi stabilirea cotizaţiilor membrilor PNL de către BEx, BPN şi BPJ. La nivelul filialelor teritoriale se pot angaja cheltuieli numai în limita disponibilului existent, în casieria filialei sau în conturile bancare ale acesteia, la data contractãrii sau în limita contractelor de donaţie sau sponsorizate încheiate,
Chiar dacă acestea nu au fost încheiate încă.
pnl2Cheltuielile ce depăşesc valoarea de zece mii lei se pot angaja de către filiale prin Decizie a preşedintelui, contrasemnata de secretarul general şi trezorierul filialei şi numai cu avizul trezorierului partidului, cu excepţia cheltuielilor ocazionate de închirierea sau funcţionarea sediilor filialelor teritoriale.
La propunerea preşedintelui partidului, BEx poate stabili sancţiuni pentru neplata, timp de şase luni, a obligaţiilor financiar “a declarat deputatul George Şişcu.
Participant la o misiune culturală externă, preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, a donat cărţi în localitatea ucraineană Orlovka.,
Acest weekend a fost unul încărcat pentru filiala județeană liberală. O parte importantă a colegilor, în frunte cu George Şişco, vicepreședinte politic al Biroului Executiv Național, a fost la Brașov și a participat la lucrările Consiliului Național, iar o altă delegație, condusă de mine, cu ocazia Zilei mondiale a educației a participat la Orlovka, în Ucraina, la un eveniment aniversar, împlinirea a 160 de ani de școală pentru cărtăleni. (Cartal este denumirea românească ă satului Orlovka). Aici am donat peste 200 de cărți în limba română și am avut întâlniri cu autoritățile din raionul Reni în vederea implementării în viitorul apropiat a unor proiecte în parteneriat”.