DEPUTATUL ŞIŞCU SOLICITĂ DEBLOCAREA SITUAŢIEI DE LA SERVICIUL PERMISE AUTO: „TULCENII AŞTEAPTĂ DOUĂ LUNI PENTRU O REEXAMINARE! “

    siscu„Am luat cunoştinţă, prin intermediul unei petiţii semnate de instructorii auto independenţi din Tulcea, mare parte din ei, de situaţia dificilă cu care se confrunta atât ei cât şi elevii pe care îi instruiesc. La nivelul instructorilor, consider că ordinul reclamat este aberant, desemenea voi solicita abrogarea prevederii din Ordinul Ministerului Transporturilor nr.733/2013, ordin ce prevede că instructorii autorizați care lucrau ca persoane fizice autorizate nu vor mai putea să își exercite activitatea în această formă. Aşa cum medicii pot lucra ca şi PFA, avocaţii şi alte categorii profesionale, de ce nu şi instructorii auto? “spune deputatul liberal George Şişcu.

    În altă ordine de idei, deputatul tulcean considera că este necesară deblocarea angajărilor şi mărirea schemei de funcţionare a organigramei Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

    „Tulcenii se plâng de faptul că programările se ocupa imediat după miezul nopţii, apoi trebuie să aştepte şi două luni, sunt acum programaţi pentru octombrie. Cei din instituţia respectivă spun că nu au personal suficient, deci soluţia e simplă, trebuie mărită schema de personal. Să nu ne spună Ministerul sau Guvernul ca nu se poate, că doar sunt plătiţi ca să rezolve problemele oamenilor, aşa cum se fac alta cheltuieli, se blochează posturi, tot aşa simplu se pot debloca posturile, e o simplă decizie politică ce se poate lua simplu şi rapid. De ce nu se vrea, de ce nu se demarează proceduri în acest sens? O să am o discuţie şi cu prefectul judeţului Tulcea şi sper să deblocăm situaţia “a declarat deputatul George Şişcu.