DIN CAUZA PRIMĂRIEI TULCEA, DERBIUL DOBROGEAN DIN CUPA ROMÂNIEI, DELTA – FARUL, SE VA JUCA LA BABADAG!

STADION-TULCEADeoarece proprietarul stadioanelor din municipiul Tulcea, Consiliul Local- Primăria Tulcea a tergiversat rezolvarea problemelor reclamate de singurul club de fotbal din judeţ – Delta Dobrogea, spectatorii tulcenii sunt privaţi de posibilitatea de a vedea un adevărat derby dobrogean ce se va desfăşura în Cupa României pe data de 25 august, de la ora 17,30, între echipele Delta Dobrogea şi Farul Constantă.
Atât stadionul Cozma Zait cât şi Delta nu sunt omologate în momentul de faţă, proprietarul fiind municipalitatea tulceană. La stadionul Cozma Zait mai sunt necesare efectuarea unor lucrări, acestea fiind transmise încă din 2014 prin adresa oficială, însă Primăria nu a trimis nici măcar un răspuns sau cel puţin un acord pentru clubul chiriaş, Delta Dobrogea, pentru că acesta să poată efectua lucrările pe propria cheltuiala.
“Legal un chiriaş nu poate efectua lucrări fără acordul proprietarului, pentru a rezolva câteva dintre problemele de la stadionul Cozma Zait, cel puţin cele legate de teren, la vestiare am refăcut totul cu ajutorul sponsorilor” spun reprezentanţii clubului susţinut de Consiliul Judeţean Tulcea.

STADIONUL DELTA ESTE BUN DE JOC ŞI CU BANII FRF, DAR LĂSAT DE IZBELIŞTE

Adresa oficiala contrazice minciunile viceprimarului Sacu

Adresa oficiala contrazice minciunile viceprimarului Sacu

Stadionul tradiţional al municipiului, Delta, a fost reabilitat în cadrul unui program susţinut de Federaţia Romană de Fotbal.
Conform Proiectului, valoarea investiţiei totale este de 1.275.713,03 lei, inclusiv TVA, din care defalcată pe surse de finanţare 563.685,08 lei de la bugetul local şi respectiv 712.027,95 lei de la Federația Română de Fotbal.
Conform unei adrese oficiale constructorul atestă în scris că suprafaţa de joc este… bună de joc, însă cei de la Primărie se tot încurca prin diverse hârtii şi explicaţii, în timp ce restul stadionului se degradează, cu o suprafaţă de joc impecabilă!
“Oficial am făcut două cereri până acum pentru a ni se pune la dispoziţie stadionul pentru jocuri şi antrenamente, printr-o formă legală, nu am cerut gratuitate. Însă se pare că deşi la nivel oficial se feresc să spună nu, de frică unor plângeri penale, neoficial exista un blocaj la nivelul conducerii Primăriei, după arestarea primarului Hogea nemaiexistând nimeni care să îşi asume o decizie. În aceste condiţii probabil că îi vom face o vizită decidentului Hogea” mai spun reprezentanţii Clubului Delta Dobrogea.

LA BABADAG, ÎN SEMN DE PROTEST

image(1)În aceste condiţii neprielnice fotbalului din municipiul Tulcea conducerea clubului a solicitat marţi oficial că meciul de Cupă României dintre Delta şi Farul, ce este programat pe date de 25 august, să se desfăşoare la Babadag, existând şi acordul clubului Farul.
“Mulţumim Primăriei Babadag, primarului Caraman, care dau dovadă că sunt alături de fenomenul fotbalistic în orice condiţii, fără să ţină cont de rivalităţi locale atunci când este vorba de imaginea fotbalului tulcea. Spectatorii din municipiu trebuie să mulţumească Primăriei Tulcea pentru faptul că nu vor vedea la Tulcea acest derby al fotbalului dobrogean. Iată că unii indivizi ce au reuşit performanţa să distrugă un club cheltuind milioane de euro şi lăsând miliarde de lei datorii la stat, reuşesc să mai alunge o echipă din Tulcea, probabil din frustrare, dovedind că i-au interesat doar banii şi nu susţinerea fotbalului”.

Tinand cont de actele existente, se ia in calcul depunerea unei plangeri penale pentru abuz în serviciu impotriva viceprimarului Stere Sacu, cel care afirma total aiurea ca gazonul ar mai trebui să se maturizeze timp de un an, confundând probabil iarba cu brânza, dar si organizarea unor acţiuni de protest în faţa Primariei Tulcea.

Un răspuns la DIN CAUZA PRIMĂRIEI TULCEA, DERBIUL DOBROGEAN DIN CUPA ROMÂNIEI, DELTA – FARUL, SE VA JUCA LA BABADAG!

  1. PETRE BADEA spune:

    Bravo ziarului de Tulcea, cel mai obiectiv ziar!Domnilor consilieri, DOMNULE Stere Sacu, sa tineti cont ca sunteti alesi de cetateni si trebuie sa luati decizii pentru si in favoarea cetateanului, care de altfel este platitor de taxe.Va rugam sa luati masura inteleapta si sa dati stationul Delta echipei FC DELTA DOBROGEA. FC DELTA DOBROGEA este singura echipa reprezentativa a orasului si judetului Tulcea, care joaca intr-un campionat national. Domnilor consilieri, Domnule Sacu Stere, dumneavoastra reprezentati interesele noastre iar timp de doi ani nu ati contribit cu nimic la bunastarea echipei. Cu ani in urma v-ati folosit de FC DELTA pana ati dizolvat-o.Oare, acum va doriti acelasi lucru cu noua echipa? Va asigur ca amenda domniilor voastre va veni anul viitor, de alegeri locale. In calitate de presedinte AJF TULCEA am fost de trei ori in anticamera primariei pe care o conduce domnul Sacu cu teama, si nu am fost primit pentru discutii care se doreau a fi constructive pentru viitorul fotbalului din Tulcea. Din perspectiva mea mi se pare usor jenant sa detii o asemenea functie si sa nu o poti onora. E necesar dar si de drept sa nu confundam proprietatea cettenilor cu proprietatea privata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *