FOSTUL RESTAURANT ROLION, DE LA GLORIE LA INSOLVENŢĂ ŞI RUINĂ

  ROLIONAjuns într-un stadiu destul de avansat de degradare, fostul restaurant Rolion de pe faleza lasă o impresie proastă turiştilor ce ajung la Tulcea în zona de îmbarcare spre Delta Dunării.
  Conform reprezentanţilor Serviciului Taxe şi Impozite, clădirea aparţine unei firme din Bucureşti, aflată în insolventa.
  Este vorba de o firmă ce aparţine fiului fostei preşedintă a Partidului Conservator şi vicepremier, Daniela Popă, Daniel Popă.
  Povestea a început în decembrie 2009, când Bogdan Dragomir şi Daniela Popa au parafat o afacere. Dragomir i-a vândut şefei de atunci a PC de la acea vreme un restaurant. „Dumneaei dorea să-şi deschidă o afacere, a cumpărat imobilul pe numele fiului ei, Daniel Popa”, a declarat pentru „Adevărul” Bogdan Dragomir. Pentru restaurantul Rolion, unul dintre cele mai selecte localuri din Tulcea, situat chiar pe faleza Dunării, Daniela Popa a plătit 1,1 milioane de euro. Tranzacţia a fost finanţată de BRD, printr-un credit ipotecar, luat de fiica sa, Camelia Popă, funcţionar BNR. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Daniel Popă, fiul fostei şefe a PC, deţine toate cele 632 de părţi sociale ale SC Rolion SRL.

  CITEŞTE AICI ÎNTREGUL SCANDAL LEGAT DE VÂNZAREA RESTAURANTULUI ROLION
  Imobilul respectiv a devenit în ultimul timp şi ţinta unor infractori, iar pentru modul în care afectează imaginea zonei proprietarul ar putea fi amendat de municipalitate.