HOGEA, JIPA, DEMISIA! PRIMĂRIA CURĂŢĂ PIAŢA CIVICĂ, ÎN TIMP CE RESTUL ORAŞULUI E UITAT

pccConducerea Primăriei a scos duminica în stradă zeci de muncitori de la Servicii Publice pe care i-a direcţionat în centrul oraşului, chiar în Piaţa Civică!
Mai exact, în timp ce tulcenii protestau de zor că străzile au fost date uitării, cei din fruntea Primăriei au decis că e mai importantă imaginea şi că Piaţa Civică este primul loc din oraş ce trebuie curăţat de zăpadă, asta deşi afară încă viscolea.
Principiul după care s-au ghidat politicienii din fruntea Primăriei, care au uitat să fie mai întâi gospodari şi apoi politicieni, a fost că foarte mulţi oameni vor ieşi la plimbare, la sanie, să îşi facă poze în Piaţa Civică,iar cei care au nevoi, drumuri de făcut, de mers la muncă sau au ghinionul să nu locuiască în zona centrală, mai pot aştepta.
În aceste condiţii, solicităm conducerii Primăriei să facă public numele celui care a luat decizia aceasta, că Piaţa Civică este un obiectiv prioritar la deszăpezire, în timp ce străzile şi trotuarele gem de zăpadă. Acest imbecil ar trebui dat afară imediat, oricare ar fi numele lui sau functia. Dar cum sângele apa nu se face şi mafia greu se desface, se va miza iar pe faptul că tulcenii au memorie scurtă şi vor uita după câteva spectacole gratuite şi alte chermeze ce sunt organizate de Primărie.

4 Răspunsuri la HOGEA, JIPA, DEMISIA! PRIMĂRIA CURĂŢĂ PIAŢA CIVICĂ, ÎN TIMP CE RESTUL ORAŞULUI E UITAT

 1. Paula Grigoras spune:

  Cati gospodari au iesit cu lopata sau matura sa-si curete trotuarul in fata case/blocului ????
  Tu cel ce ai scris articolul, ai pus mana pe vreo lopata sa dai zapada din paragul tau la o parte ?
  Ma apuca sila de atat mizerie umana care vrea mereu sa ieasa in evidenta doar aruncand cu pietre in altii , fara a incerca macar sa-si curete propria ograda sau viata …
  Unde va este spiritul civic si omenia ????
  Mai bine publicai un anunt cu spirit civic si de mobilizare ca noi romanii sa iesim impreuna si sa ne curatam locurile pe care le vrem curatate, nu sa asteptam mereu sa faca altii …
  nu vreau sa intru in polemici cu nimeni si nu iau partea nimmanui, dar , ma repet, mi-e sila de articole care doar critica fara a exista nimic constructiv in ele.
  Mai mult ca sigur nu vei lasa acest comment, dar stiu sigur ca macar o persoana va citi, si am si eu satisfactia ca mi-am exprimat opinia la primul impuls de la citirea acestui articol !
  Fiti binecuvantai voi Oameni si Lumina sa va patrunde sufletele intunecate !!!

 2. Mihai Roma spune:

  Cred că locuitorii şi instituţiile din municipiul Tulcea trebuie să afle
  că strada Sabinelor nu mai este în acest municipiu ci s-a mutat la Polul
  Nord.În municipiu a rămas doar gunoiul neridicat de opt zile, deorece maşi-
  na de la salubritate nu poate pătrunde din cauza troienelor de zăpadă.
  Să ne trăiască primarul şi harnicii lui subalterni!

 3. Bojidar spune:

  Pe principiul „noi centrăm, noi dăm cu capul”, vom avea victorii multe! Propun ca toate funcţiile publice să fie ocupate de Directoarea Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Zibileanu Ştefania. Pe langă calitatea de funcţionar public de conducere, mai este preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea dar şi copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea. Iar Agenţia Naţională de Integritate tace şi doarme, dar numai pentru unii sau unele…!!! Pentru alții Agenția Națională de Integritate constată starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese!!!

 4. Prostul Cu Stampila spune:

  Demult trebuia sa isi dea demisia acest hot,voi nu vedeti ca sunteti pacaliti de 8 ani? Drumuri praf,gropi,nimic bun in oras! Bine ca v-a facut patinoar ca sa va spele ochii! Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *