Infracțiuni la regimul rutier

accident_politia-rutieraÎn ziua de 29 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 46 de ani din comuna Niculițel, județul Tulcea, în timp ce conducea o combină agricolă cu remorcă, ambele neînregistrate, pe strada Barajului din municipiu.

În aceeași zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 47 de ani din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea o combină agricolă cu remorcă, ambele neînregistrate, pe strada Barajului din municipiu.

In ziua de 30 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 52 de ani din oraș Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Livezilor din municipiu, având o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

2 Răspunsuri la Infracțiuni la regimul rutier

 1. Başpunar spune:

  Cine investighează posibile infracțiuni legate de art. 175 din noul Cod penal comise de Zibileanu Ştefana?
  „ART. 175 Funcţionar public
  (1) Funcţionar public, în sensul legii penale, este persoana care, cu titlu permanent sau temporar, cu sau fără o remuneraţie:
  a) exercită atribuţii şi responsabilităţi, stabilite în temeiul legii, în scopul realizării prerogativelor puterii legislative, executive sau judecătoreşti;
  b) exercită o funcţie de demnitate publică sau o funcţie publică de orice natură;
  c) exercită, singură sau împreună cu alte persoane, în cadrul unei regii autonome, al altui operator economic sau al unei persoane juridice cu capital integral sau majoritar de stat, atribuţii legate de realizarea obiectului de activitate al acesteia.
  (2) De asemenea, este considerată funcţionar public, în sensul legii penale, persoana care exercită un serviciu de interes public pentru care a fost învestită de autorităţile publice sau care este supusă controlului ori supravegherii acestora cu privire la îndeplinirea respectivului serviciu public.
  ART. 176 Public
  Prin termenul public se înţelege tot ce priveşte autorităţile publice, instituţiile publice sau alte persoane juridice care administrează sau exploatează bunurile proprietate publică”.
  Ştefana Zibileanu-director al Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială, instituţie publică din cadrul Consiliului Local Tulcea, care se declară personal contractual, conform Codului muncii???!!!, dar preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea, consilier judetean, preşedinte numit al organizaţiei P.N.L. Tulcea şi fost candidat la Primăria municipiului Tulcea.
  Iar Agenţia Naţională de Integritate tace şi doarme, dar numai pentru unii sau unele…!!! Pentru alții Agenția Națională de Integritate constata starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese!!! Ca la noi la nimeni! Un partid care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice. Trăim o epocă a paradoxurilor, în care hoţii sunt cinstiţi, iar cei cinstiţi sunt trataţi ca nişte hoţi. Cine i-a luat locul lui Georgescu Horia alias Giumbix la A.N.I.? Sper să nu fie alt trepăduș băsist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *