Intervenții ale pompierilor tulceni în urma avertizării de cod portocaliu de ploi

    646x404În urma ploilor care au avut loc în cursul nopții, echipele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,DELTA” al județului Tulcea au fost solicitate în această dimineață, prin numărul de apel unic 112, să intervină pe raza județului și municipiului Tulcea în următoarele situații de urgență, astfel:

    — la ora 04.15, ISU Tulcea a fost anunțat că un microbuz în care se aflau 5 persoane a fost prins de viitură pe DN22F, în apropierea localității Horia. A fost solicitat imediat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Horia, care a intervenit cu un buldoexcavator și a salvat persoanele aflate în autoutilitară, tansportându-le într-un loc sigur.

    — la ora 07.30 pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pe strada Barajului din municipiul Tulcea, pentru a evacuarea apei care inundat subsolul unei societăți comerciale. La acest moment se acționează la fața locului cu o motopompă de mare capacitate și cu o autospecială cu apă și spumă.

    Tot în urma ploilor care au avut loc în cursul nopții, echipele de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Măcin au fost solicitate în această dimineață, prin numărul de apel unic 112, să intervină pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării din localitatea Grindu, județul Tulcea.

    La acest moment se acționează la fața locului cu o motopompă și cu un autocamion de intervenție.