LIBERALII TULCENI CER DEMISIA COLEGILOR LIBERALI UITAŢI „ACOPERIŢI“ ÎNCĂ DE DINAINTE DE USL…

mot„Dacă Dragnea ar fi corect cu românii şi cu premierul Cioloş, ar ordona imediat zecilor de secretari de stat şi directori de Agenţii, precum şi sutelor de directori de deconcentrate de la nivel judeţean să demisioneze din funcţii. Altfel, întregul demers nu este decât un exerciţiu de imagine al lui Dragnea aflat permanent în campanie electorală. În concluzie, PNL Tulcea solicită demisia imediată din funcţii a tuturor membrilor PSD de la nivelul deconcentratelor judeţene “se precizeaza intr-un comunicat PNL Tulcea..

Păi de ce nu toţi aceşti şefi şi sefuleti care tot stau şi stau de nu îi vede nimeni, ba chiar s-au făcut că i-au uitat muncind şi pentru Ponta, şi pentru Oprea, mai exact pentru oricine dar când e de arătat cu degetul ce să faci, dacă e ordin cu plăcere.Sa mai mentionam pentru nepriceputi ca sutele de directori de deconcentrate sunt in fapt putin peste 50, dar asa e cand iti dai doar cu parerea…

La cererea colegilor şi şefilor de partid ar cam trebui să îşi ia tălpăşiţa însă şi cam mulţi liberali din aceste servicii deconcentrate travestiţi şi în alte guvernări, numai aşa la o scurtă trecere în revistă a numelor şefilor, ca să nu mai vorbim de armatele de şefi de servicii, birouri sau adjuncţi care au acceptat să facă un pas înapoi dar să rămână pe acolo pe la ciolan, chiar şi sub mult hulita (doar în şedinţele interne de partid, la servici nu, că luau salariu…) guvernare PSD.

Păi pe la Gardă de Mediu îl avem pe omul pus acum mulţi ani de liberali, domnul Acceleanu? Este, hai demisia ca o cer colegii, ce dacă salariul este de 7600 de lei pe lună! La A.J.O.F.M. avem chiar două pupeze liberale, ambele cu probleme de integritate şi chiar penale, pe la D.N.A, pe la A.N.I., Untila şi Lefter. Le puteţi cere demisia la sediul de partid de pe Concordiei, nu e problema…

Pe nea Nelu Gosav l-au uitat cam toate guvernele pe la şefia A.P.I.A, da aici vă garantez că le va spune mai concret colegilor liberali ce să facă cu cererea de demisie (cacofonie intenţionată!)…

La „Veterinari “îl avem pe Mitica Tuchila, uns de PNL director şi uitat acolo deşi a plecat până şi Popicu din partid deja…

La Direcţia de Statistică îl avem pe distinsul liberal Neculai Nechita, iar la Inspectoratul Şcolar pe domnul Mihai Stroe, ce-i drept provenit din PDL, trecut apoi mai pe băncile din spate.

Dacă aţi auzit de Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, acolo este şef un liberal cu state vechi, Boris Creţu, ca să mai amintim doar ca la Finanţe doamna Marieta Creţu a funcţionat şi a ieşit la pensie la fel de liberala pe cât este şi acum în cadrul Consiliului Judeţean ca ales PNL, nefiind deranjată pe guvernarea PSD.

Şi ar mai fi câţiva dar nu mai ştim siguri dacă mai sunt sau nu liberali, ca de fost au fost sigur, dar mai degrabă îi ştiu colegii din conducerea PNL Tulcea, care ar putea alcătui după actele partidului o listă cu tot cu demisii gata doar de semnat. Ce ziceţi, o pregătiţi şi anunţaţi la următoarea conferinţa de presa sau era doar aşa, să bifaţi o acţiune pe punctajul media cerut de la centru?

Hai vă rog, nu spuneţi prostia aia că „sunt tehnocraţi “, că râd copii fără să se gâdile…si doamne fereste, mai cer oamenii si cotizatiile alea si sponsorizarile facute pe blat catre, partid.Cum care partid, catre USL….

 

4 Răspunsuri la LIBERALII TULCENI CER DEMISIA COLEGILOR LIBERALI UITAŢI „ACOPERIŢI“ ÎNCĂ DE DINAINTE DE USL…

  1. Bașpunar spune:

    Cum naiba uită P.D.L.-aşii din bordelul politic băsist al lui Constantin Hogea de directorii puşi de ei în frunte cu Zibileanu Ştefana, Pascale Rodica, Jipa Cezar, Dan Bălan, ş.a.m.d. P.D.L.-aşii băsişti tulceni care au luat în stapânire noul P.N.L. Tulcea se consideră mai presus de lege!

  2. Bașpunar spune:

    Put /colcăie entitatile publice tulcene de P.D.L.-aşii din bordelul politic de securişti băsişti, hoți şi diversionişti de proastă calitate. Băsiştii securişti șpăgari din P.D.Laşii au reuşit să cotropească noul P.N.L., eludând în mod grosolan prevederile art. 17 alin. (2) din Legea partidelor politice nr. 14/2003 cu modificările şi completările ulterioare, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 346 din 20 mai 2015, care prevede: „Alegerea membrilor conducerii partidului politic şi ai conducerilor organizatiilor sale teritoriale se face prin vot secret”. Acțiunea, în disprețul legii, a fost girată cu nesimţire de Cezar Preda cu sprijinul inculpatului penal Constantin Hogea. M-am săturat de tupeul de hoți al numiților Vasile Gudu , Zibileanu Ştefana, Dan Bălan, Pascale Rodica, Şişcu George… Alegeri şi curățenie în structurile de conducere a PNL tulcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *