MAŞINA DIRECTORULUI S.T.P. A PARCURS LUNGIMEA ECUATORULUI, CONSTATA CURTEA DE CONTURI

DAN-LUCIAN-BALANCurtea de Conturi a constatat numeroase nereguli imputabile conducerii Societăţii Transport Public Tulcea, ieşind în evidenţă printre altele modul în care unii consideră că maşina unităţii este una de familie…
Monitorizarea consumurilor autoturismelor aflate în dotarea STP a fost una dintre măsurile impuse de către raportul Curţii de Conturi după ce se constataseră mai multe nereguli în înregistrarea datelor de utilizare.
Astfel, maşina TL-10-STP – aflată la dispoziţia Directorului General a efectuat în anul 2016 un număr de aproape 41.000 Km, în condiţiile în care toate maşinile alocate liniei 2 (VARD Tulcea), de exemplu, au efectuat în anul 2016 circa 46.000 kilometri. Este de menţionat şi faptul că celelalte autoturisme ale societăţii – însumat nu au parcurs o atât mare deplasare.
Ce-i drept, staţionările în faţa unor diverse restaurante nu se iau în calcul, dar plimbările la petreceri private, da…

3 Răspunsuri la MAŞINA DIRECTORULUI S.T.P. A PARCURS LUNGIMEA ECUATORULUI, CONSTATA CURTEA DE CONTURI

 1. Ilona spune:

  Trebuie luat in calcul si soferul umilit de dl.Director General,care-i cara bagajul/papornitzele din magazine la portbagaj!

 2. parerea mea spune:

  2016 a fost an electoral. Cu ce masini si pe motorina cui, trebuia sa faca campania electorala? Pe banii nostri. N-a batut judetul cu Chichi, Briliant, insolventa, externalizarea de la STP?
  Doamnele si domnii consilieri locali trebuie sa adopte 2 hotararide urgenta:
  1 Sa-i cedeze masina 10 stp cu titlu gratuit pe viata !
  2 In statia de carburanti la stp, sa fie permanent un angajat, ca mami sa alimenteze, gratuit desigur, pe banii nostri, la ori ce ora !

 3. dominique maximilian spune:

  Daca tot ati captat atentia d-lui director general ,acesta a schimbat masina cu alta din interiorul societatii ,pentru a face alte mii de kilometri nejustificati cu diversi soferi (soferite).Se pare ca are protectii inalte si puternice daca nici un organ de control nu il poate opri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *