Material pirotehnic ridicat de polițiști

politistiÎn seara zilei de 30 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat pe raza localității Luncavița, județul Tulcea, un bărbat de 33 de ani din comuna Somova, județul Tulcea, având asupra sa material pirotehnic din categoria 2 și 4, fără a fi autorizat pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice și fără a deține carnet de pitotehnist.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării întregul material pirotehnic descoperit.

S-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului materialelor explozive.

2 Răspunsuri la Material pirotehnic ridicat de polițiști

  1. Porfiriu Ioan Catalin spune:

    Spuneti niste aberatii. Este adevarat ca sau ridicat niste artificii dar persoana in speta nu era cea care urma sa activeze artificiile ea fiind doar persoana care a ajutat la carat si le avea in grija sa nu se atinga nimeni pina la sosirea persoanei autorizate care urma sa le activeze. Sunteti un ziar dezinformat si de scandal care nu aveti ce publica . Daca publicati ceva interesati.va de ambele parti si publicati adevarul daca acesta va caracterizeaza dupa titlu. Imi pare rau ca existati si nu am ce face si voi trai cu acest deznodamind.

    • D.C. spune:

      stimate imbecil, este un comunicat al politiei de la inceput la sfarsit.ne pare rau ca te-au prins, dar incearca sa respecti legea pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *