MERGEANI A DEMISIONAT! VEZI CINE ÎI IA LOCUL

Chiriazic(al patrulea din stanga) are o relatie buna cu conducerea FRF

Chiriazic(al patrulea din stanga) are o relatie buna cu conducerea FRF

După ce a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea consilierul judeţean Dumitru Mergeani a demisionat din funcţia de membru al Adunării Generale a clubului de fotbal Delta Dobrogea Tulcea, acolo unde Consiliul Judeţean este membru fondator.
După înregistrarea acestei demisii în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean din data de 29 iulie se va supune aprobării un proiect de hotărâre privind „desemnarea domnului Chiriazic Victor să reprezinte interesele judeţului Tulcea în Adunarea Generală a Asociaţiei club Sportiv FC Delta Dobrogea “.

2 Răspunsuri la MERGEANI A DEMISIONAT! VEZI CINE ÎI IA LOCUL

  1. Iepurele în campania electorală a Învinuitului Penal Constantin Hogea spune:

    Zibileanu Ştefania este Director executiv al Direcţiei de Asistenţa şi Protecţie Sociala din cadrul Primariei municipiului Tulcea, pe lânga calitatea de funcţionar public de conducere, mai este preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea şi a fost consilier judeţean dar şi preşedintele organizaţiei a PNL Tulcea. De ce nu se autosesizează Agenția Națională de Integritate să constate starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese continue ale tov.Zibileanu Ştefania ???!!! Pentru alții Agenția Națională de Integritate constata starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese!!!
    Pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Ca la noi la nimeni!

  2. marian ciuperca spune:

    in orasul tulcea caini maidanezi ataca oamenide pe stada !asa sa intamplat pe data 22 11 2016 orele 5.30 dimineata pe strada SABINELOR zona scarilor unde este amplasata GHENA DE GUNOI . Vreau sa stiu ce face Serviciu de Ecarisaj Tulcea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *