NOI AUDIERI LA D.N.A. ÎN DOSARUL ÎN CARE ESTE INCULPAT PRIMARUL HOGEA

  foto arhiva

  foto arhiva

  Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie serviciul teritorial Galaţi au reluat audierile în dosarul în care primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, este acuzat de luare de mită.
  Zilele trecute la Galaţi au fost audiate mai multe persoane, funcţionari din cadrul Primăriei printre care conducerea Serviciului de Achiziţii Publice, precum şi rude ale primarului Hogea.
  Cei audiaţi şi-au menţinut declaraţiile date anterior, inclusiv fostul viceprimar George Blejan.
  După refacerea rechizitoriului procurorii vor decide dacă îl vor retrimite în judecată pe Hogea.
  Reamintim că primarul Constantin Hogea a fost iniţial trimis în judecată de procurorii D.N.A.pentru luare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, dacă sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase, în formă continuată.
  Ulterior judecătorii tulceni au decis ca procurorii D.N.A. să refacă în parte rechizitoriul, ceea ce se întâmpla în momentul de fată.