O JIGODIE LA P.M.P. TULCEA!

 

„De un lucru sunt sigur, că eu unul nu voi pleca de la PDL decât acasă eventual“ declara oficial Ion Boieru, vicepreşedintele PDL Tulcea în aprilie 2012 (click pe link Boieru: „Eu de la PDL nu plec decât acasă! “).

Prezenţa pensionarului educat în stil Ştefan Gheorghiu în cadrul structurii Partidului Mişcarea Populară Tulcea anulează din start orice credibilitate sau încercare a organizaţiei de a se prezenta ca o formaţiune nouă, curata şi uscată.

Din păcate pentru non traseistii care au aderat la PMP Tulcea, apariţia lor proaspătă este îmbâcsită de această apariţie cripto securista.

După ce a încasat atât pensie cât şi salariu ca şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Boieru a reapărut din smârcuri încercând să îşi amestece iar tentaculele în subteranele politicii tip Ana Pauker, singura pe care o cunoaşte. Din fericire pentru mulţi, nemaifiind la putere, Boieru este alungat cu dispreţ de cei pe care îi contactează, fiind acum neputincios, fără să mai aibă tupeul made în PDL de a şantaja şi ameninţa primari, consilieri, contracandidaţi, etc.

E timpul să mori din nou bătrâne Iuda, din punct de vedere politic, după ce tulcenii te-au trimis odată la groapa de gunoi după alegerile din 2012.

Măcar ai bunul simţ şi lasă tinerii, oamenii necompromişi care au venit la un partid nou pentru un suflu nou, să încerce să lucreze cinstit, care cum poate. Nu-i descalifica din start prin prezenţă.

P.S. jigodie, jigodii s. f. (peior.) om lipsit de caracter.