PE PRINCIPIUL MAI BINE „RĂZGÂNDAC “DECÂT TRASEIST, PRIMARUL ILIE CANDIDEAZĂ DIN NOU LA LUNCAVIŢA

Stefan Ilie a aflta ca Independenta dauneaza grav dinozaurilor de partid

Stefan Ilie

După ce a anunţat iniţial că nu va mai candida la alegerile din vara pentru funcţia de primar, primarul comunei Luncaviţa, Ştefan Ilie, s-a răzgândit. Probabil după ce a fost victima luptelor din partid după ce şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fiind atacat direct şi indirect de unii colegi de partid, Ilie s-a decis să nu se mai dea la o parte urmând să figureze şi pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean, păstrând teoretic şanse de a ajunge în fruntea acestuia…
„Aş fi vrut să nu candidez deloc, dar nu am cum! Vom vedea ce va fi, îmi e greu să mă dau deoparte şi să las multe proiecte pe care doresc să le implementăm pentru binele oamenilor. Știu însă un lucru clar, ca și după alegeri vom fi tot oameni și că indiferent ce va fi, voi munci “spune primarul Ştefan Ilie.

2 Răspunsuri la PE PRINCIPIUL MAI BINE „RĂZGÂNDAC “DECÂT TRASEIST, PRIMARUL ILIE CANDIDEAZĂ DIN NOU LA LUNCAVIŢA

  1. Cici spune:

    Nici de data asta,Ilie Ștefan nu se dezminte….postează ditamai memoriul,sensibilizează masele,stoarce lacrimi,poporul il implora…el,nu si nu,vrea liniște ,vrea sa-si petreacă mai mult timp cu familia…dar,de fapt,asta face parte dintr-un scenariu bine pus la punct.Aici ,trebuie sa recunoaștem,merita un Oscar la cât de bine își joaca rolul.Fraieri sunt cei care-i ridica osanale si mai cred in ipocrizia lui.

  2. Baspunar spune:

    D-na director a Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Consiliului Local Tulcea, Ştefana Zibileanu, este în conflict de interese din anul 2010 şi ANI nu aude, nu vede şi tace… Pentru unii/unele mumă, pentru alții ciumă! În conformitate cu Decizia Nr. 1257 din 7 octombrie 2009, Curtea Constituţională a constatat că Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2009 privind unele măsuri de îmbunătăţire a activităţii administraţiei publice, este neconstituţională. Dupa care prin Legea Nr. 41 din 12 martie 2010 s-a respins Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2009 privind unele măsuri de îmbunătăţire a activităţii administraţiei publice. Actele subsecvente încheiate în baza Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2009, respectiv Contractele de management pentru funcţiile publice, funcţiile publice specifice şi posturile încadrate în regim contractual, SUNT NULE DE DREPT. Cu toate acestea, Ştefania Zibileanu, Director executiv al Direcţiei de Asistenţa şi Protecţie Sociala din cadrul Primariei municipiului Tulcea, pe lânga calitatea de funcţionar public de conducere, mai este preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea dar şi preşedintele organizaţiei a PNL Tulcea. Sau poate nu sunteţi de acord?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *