PREZENTARE ÎNAINTE DE ALEGERI: CUM ARATĂ ECHIPA CARE VREA SĂ PREIA CONDUCEREA ÎN PNL TULCEA

pnl tlBătălia pentru conducerea PNL Tulcea se apropie de prima rundă, sâmbăta urmând să aibă loc alegerile în organizaţia municipală. Alegerile pentru organizatia judeteana vor avea loc pe 29 aprilie
Joi la sala de conferinţe a hotelului Delta a avut loc o conferinţă de presă în care s-a prezentat una dintre echipele ce candidează la aceste alegeri, echipa condusă de primarul comunei Luncaviţa, Ştefan Ilie.
Ilie va candida pentru conducerea organizaţiei judeţene în tandem cu avocatul Michael Gudu, care va candida pentru şefia organizaţiei municipale.
Contracandidaţii acestora sunt cuplul Nicolae Chichi (la judeţ) – Daniel Lucian Balan (la municipiu).
„Venim cu o altă viziune, vrem să punem mai mult accent pe colegii noştri primari din judeţ, cred că e normal ca un procent mai mare de colegi din judeţ să facă parte din structura de conducere, invers decât se întâmpla până acum, când municipiul decidea cam tot, lucru ce a cam răcit relaţia în teritoriu. Vrem să ne redescoperim, ca oameni, colegi, liberali, apoi împreună să construim pentru societate. Avem o echipă ce îşi doreşte să câştige alegerile, competitivă, care sper să reînvie spiritul liberal şi să atragă oamenii spre PNL. Consider că echipa trebuie să rămână unită şi după alegeri, indiferent de rezultat “a declarat Ştefan Ilie.
„Vin cu o echipă ce îşi propune schimbarea la municipiu, ne dorim o reconstrucţie pentru că avem de luat o revanşă onorabila pentru ceea ce a însemnat PNL la Tulcea înainte de momentul iunie 2016. Până atunci municipiul a fost condus de un partid de dreapta, acum majoritatea e deţinută de un partid de stânga. Trebuie să ne aşezăm din nou structurile în municipiu, să recâştigăm Consiliul Local şi Primăria. Nu avem de gând să ducem un război cu cealaltă tabără, indiferent de rezultat “a declarat şi Michael Gudu.

Iată cum arata întreaga echipă prezentată în cadrul conferinţei de presă:

Președinte: Ștefan ILIE

Primvicepreședinte: George Șișcu (politici și comunicare)
Primvicepreședinte: Nicolae Topoleanu (politici publice)

Vicepreședinți:
Filip IVANOV
Gheorghe TILINCA
Vitali FINOGHEN
Iordan ALEXE
Georgian CARAMAN
Costel Gabriel HEREA
George ȘINGHI
Alexandru VICOLOV

C.O.A.J (Comisia de Arbitraj a Județului) – Michael GUDU
C.J.R.C. (Comisia Județeană de Revizie și Cenzori) – Marieta CREȚU
TREZORIER – Eugenia GEAMPALIA

Membri:
Marian-Mihăiță GHERGHIȘAN
Costică DEACU
George GHIORGHE
Ion NICOLAE
Ghiocel PINDIC
Neculai NEAGU
Nicolae MOCANU
Ion ACCELEANU
Ștefan STOICA
Andra FOCA
Claudiu BOIANGIU
Radu-Gabriel FILIP
Viorica IVANOV
Emil CONSTANTINESCU
Carmen CALOIANU
Eugen PETRICĂ

Invitat special Cristian-Alexandru IORDAN