Primăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina organizează ediția aniversară a Festivalului de Interpretare Muzicală „Sulina“

    sulina festPrimăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina organizează ediția aniversară a Festivalului de Interpretare Muzicală „Sulina“. Spectacolele festivalului se vor desfășura pe scena amplasată la capătul estic al falezei orașului Sulina, în fața Palatului A.F.D.J. din Sulina, în zilele de 05 și 06 august 2017, începând cu ora 20:30.

    Festivalul reprezintă încununarea efeorturilor depuse de organizatori și de concurenți, deopotrivă, pe parcursul celor 19 ediții anterioare ale festivalului, începând cu anul 1998.

    În perioada 1998 – 2017 festivalul a fost unul din instrumentele motivaţionale menite să catalizeze apariţia de noi valori în sfera interpretării muzicale și să valorifice acest potenţial interpretativ în sensul promovării noilor producţii de gen în mediile locale şi naţionale.

    Această ediție aniversară a festivalului reunește pe scena sa o parte din laureații edițiilor precedente, într-un spectacol-confirmare a valorilor promovate de-a lungul timpului.

    Conform unui obicei adânc înrădăcinat, fiecare dintre cele două seri ale festivalului se încheie cu recitaluri susținute de interpreți de marcă și trupe consacrate. Invitații acestei ediții sunt trupa „Schimbul 3” condusă de Adrian Ordean și Ank Neacșu, fosta solistă a trupei ASIA.