PRIMARUL EUGEN ION ESTE NOUL PREŞEDINTE AL ASOCIAŢIEI COMUNELOR TULCENE

acor1Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca a fost ales sâmbăta 27 mai în funcţia de preşedinte al Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea.
acor2Sesiunea extraordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea s-a desfăşurat în sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean. Ședința a fost condusă de domnul Emil Drăghici, președinte ACoR și domnul Alexe Anastase, președinte interimar ACoR Tulcea, în prezența domnului Eugen Teodorovici, senator de Tulcea.
Primarul comunei Mihail Kogălniceanu Alexe Anastase a fost ales prim vicepreşedinte, vicepreşedinţi aleşi sunt Nicolae Gioga (primarul comunei Stejaru) şi Mugur Marşavela- primarul comunei Baia.. În Consiliul Director au fost aleşi primarii Ivan Ignat (Slava Cercheză), Tănase Răducanu (Mihai Bravu), Costică Deacu (Jijila), Stelian Bălan (Turcoaia), Eugen Matei (Peceneaga).
Funcţia de secretar general va fi asigurată de primarul comunei Frecatei, Marian Naiman.
Între temele abordate în cadrul sesiunii extraordinare a Adunării Generale ACoR Tulcea s-au numărat și proiectele legislative ce pot fi dezvoltate în sprijinul autorităților administrațiilor locale din România
„Am avut onoarea să fiu ales, astăzi, președinte al Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România.
Doresc să apreciez activitatea de până acum a ACoR Tulcea și să le mulțumesc tuturor colegilor mei, primari de comune, pentru susținere, asigurându-i că voi depune toate eforturile că Asociația să rămână în continuare o organizație puternică și un sprijin real pentru autoritățile administrațiilor locale, în efortul nostru comun de dezvoltare a comunităților din mediul rural din județul Tulcea “a declarat noul preşedinte Eugen Ion.