Programul lansărilor albumului Porto Franco, al cantautorului Paul Prisada

perisadaAsociația Așezământul Cultural „Câinele Enot” a derulat începând din luna mai 2017 proiectul „Porto Franco”, acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Tulcea.

Partenerii implicați în proiect sunt Așezământul Cultural „Câinele Enot”, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Simion Gavrilă” Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea și Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus”.

În cadrul proiectului a fost realizat un album (Digipack) care conține un CD audio cu 14 piese muzicale originale, înregistrate la UCMR-ADA, ale compozitorului Paul Prisada, un DVD cu 10 videoclipuri și un booklet de prezentare.

“Mă bucur să particip alături de dumneavoastră la închiderea unui proiect cultural foarte frumos. Îmi exprim speranța că materialul discografic prezentat astăzi va deveni un instrument de promovare culturală, economică și turistică a județului Tulcea și a Deltei Dunării. Într-un mod cu totul unic și deosebit această lucrare reușește să surprindă bogăția materială și spirituală a acestei zone, în special a Sulinei vechi, din perioada Comisiei Europene a Dunării.

Felicit partenerii implicați în acest proiect și le doresc mult succes în realizarea cât mai multor proiecte și pe viitor.” a declarat în timpul conferinței vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Albumul va fi lansat după următorul program:

Sulina – marți, 31 octombrie, ora 19.00

Casa de Cultură

Tulcea – vineri, 3 noiembrie, ora 19.00

Teatrul Jean Bart

  • Marți, 14 noiembrie

Hotel Delta

București – joi, 16 noiembrie, ora 18.00

Muzeul Țăranului Român

Sibiu – marți, 21 noiembrie, ora 19.00

Ceainăria Habitus (Librărie)