PSD VREA GUVERNATOR TEHNOCRAT LA ARBDD!

????????????????????????????????????

Valentin Toma, director general adjunct al Direcţiei Generale Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Pescuit şi Afaceri Maritime, este favoritul PSD Tulcea pentru funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei delta Dunării.

Toma lucrează de mulţi ani în cadrul acestui departament, nefiind membru de partid, fiind pe funcţie inclusiv în perioada guvernului tehnocrat. Din această postură Toma a contribuit inclusiv la relansarea şi funcţionarea FLAG Delta pe proiecţia anterioară.
Încă dinaintea campaniei electorale preşedintele Horia Teodorescu a spus că pentru ca Delta şi Administraţia Rezervaţiei să iasă din marasmul ultimilor 20 şi ceva de ani ar fi nevoie de specialişti care să cunoască foarte bine mecanismul fondurilor europene şi nu de politicieni în căutare de funcţii efemere. Un alt nume vehiculat in interiorul partidului este ce al actualului sef al Comisariatului unic de control ARBDD, Doru Moscu.
Rămâne însă de văzut dacă ultimul cuvânt va aparţine PSD Tulcea şi nu celor de la ALDE, care ar putea prelua Ministerul Mediului şi implicit ARBDD, caz în care se va continua pe linia guvernatorilor plantaţi pe principii strict politice.

Un răspuns la PSD VREA GUVERNATOR TEHNOCRAT LA ARBDD!

  1. Bașpunar spune:

    Preşedintele (numit) organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Vasile Gudu, consideră că demisia Alinei Gorghiu din fruntea partidului este una aşteptată şi că în locul acesteia trebuie desemnat interimar un om cu experienţă politică şi administrativă, dându-i ca exemplu în acest sens pe Gheorghe Flutur…, un slugarnic băsist ca şi el.
    Vasile Gudu a mai afirmat: “Nu m-am aşteptat la acest rezultat nici la nivel naţional, nici în judeţul Tulcea. M-am gândit că putem obţine în Tulcea un scor de două cifre, iar prima să fie trei. Din păcate, am luat aproximativ 20 la sută. Probabil a fost o greşeală de tactică, de mesaj. Au lipsit liderii naţionali care să coaguleze PNL” Despre demisia lui nimic, că nu-l lasă Cezar Preda (securist băsist), cel care l-a numit. Noi aşteptăm DEMISIA întregii conduceri a filialei P.N.L. Tulcea şi alegeri în conformitate cu art. 17 alin. (2) din Legea partidelor politice nr. 14/2003 cu modificările şi completările ulterioare, republicata în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 346 din 20 mai 2015, care prevede: „Alegerea membrilor conducerii partidului politic şi ai conducerilor organizatiilor sale teritoriale se face prin vot secret”. Dar mă îndoiesc de coloana vertebrala a conducerii filialei şi de dorinta respectarii legii de securiştii din P.N.L. Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *