PSD VREA GUVERNATOR TEHNOCRAT LA ARBDD!

    ????????????????????????????????????

    Valentin Toma, director general adjunct al Direcţiei Generale Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Pescuit şi Afaceri Maritime, este favoritul PSD Tulcea pentru funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei delta Dunării.

    Toma lucrează de mulţi ani în cadrul acestui departament, nefiind membru de partid, fiind pe funcţie inclusiv în perioada guvernului tehnocrat. Din această postură Toma a contribuit inclusiv la relansarea şi funcţionarea FLAG Delta pe proiecţia anterioară.
    Încă dinaintea campaniei electorale preşedintele Horia Teodorescu a spus că pentru ca Delta şi Administraţia Rezervaţiei să iasă din marasmul ultimilor 20 şi ceva de ani ar fi nevoie de specialişti care să cunoască foarte bine mecanismul fondurilor europene şi nu de politicieni în căutare de funcţii efemere. Un alt nume vehiculat in interiorul partidului este ce al actualului sef al Comisariatului unic de control ARBDD, Doru Moscu.
    Rămâne însă de văzut dacă ultimul cuvânt va aparţine PSD Tulcea şi nu celor de la ALDE, care ar putea prelua Ministerul Mediului şi implicit ARBDD, caz în care se va continua pe linia guvernatorilor plantaţi pe principii strict politice.