RĂZBOI PE REVELIONUL PENSIONARILOR: „HOGEA, ATUNCI ZIBILEANU ERA BUNĂ? RĂZBUNAREA E ARMA PROSTULUI! „

  ZIBIHOGDupă ce ani la rând „Revelionul pensionarilor “a fost un prilej de racolări electorale pentru PNL Tulcea, acum a devenit prilej de răzbunare şi luptă politică internă.
  Astfel, primarul Hogea dovedeşte că încă e supărat pe contracandidata de la alegerile locale, Ştefana Zibileanu, şi ca să îi arate cât e de tare i-a luat jucăria, adică organizarea acestui Revelion.
  Mai exact, dacă până acum acest eveniment a fost organizat mereu de Direcţia de Asistenta şi Protecţie Socială, anul acesta este organizat de Ansamblul Artistic Baladele Deltei, decizia fiind luată, spun unii consilieri locali, de primarul Hogea, pentru că participanţii să nu-i mai fie recunoscători doamnei Zibileanu, ci doar lui.
  Vizavi de această situaţie exista şi un mesaj transmis de consilierul local liberal Gabriel Stoica către primarul Hogea, pe care îl acuza de ipocrizie!
  „Domnule primar Hogea Constantin, sunt consternat de decizia pe care ați luat cu privire la organizarea revelionului pentru pensionari. Faceți tot ce vă stă în putere pentru a elimina orice pericol din calea dvs. Acest eveniment a fost inițiat și organizat de câțiva ani de doamna Ştefana Zibileanu. Nu vă înțeleg de ce vă este frică să continuați această tradiție cu doamna Zibileanu. Doar pentru că a avut curajul de a candida pentru funcția de primar? A fost bună cât a organizat atâtea evenimente sociale și politice, unde dvs ați beneficiat de publicitate și imagine pe spatele doamnei? Ați sunat la Direcţia de Asistenţă Socială pentru a da ordin ca această instituție să nu mai organizeze acest eveniment. Dă cine vă credeți dvs? Zeul zeilor?! Răzbunarea este o armă a unei categorii de persoane. Păcat că vă coborâți la acest nivel. Vă doresc succes în tot ceea ce faceți și Dumnezeu să vă dea înţelepciune pentru a lua decizii bune, bazate pe interesul tulcenilor şi nu pe alte instincte. Cu aceeași prietenie, Gabi Stoica “.
  Mai mult ca sigur că după aceasta luare de poziţie, pur democratica şi corectă dealtfel, primarul Hogea îşi va intensifica eforturile prin gaşca pe care încă o coordonează la PNL Tulcea, pentru a finaliza demersurile deja iniţiate pentru excluderea acestui consilier care încă mai pomeneşte de contracandidata Zibileanu!