RĂZBOI PE REVELIONUL PENSIONARILOR: „HOGEA, ATUNCI ZIBILEANU ERA BUNĂ? RĂZBUNAREA E ARMA PROSTULUI! „

ZIBIHOGDupă ce ani la rând „Revelionul pensionarilor “a fost un prilej de racolări electorale pentru PNL Tulcea, acum a devenit prilej de răzbunare şi luptă politică internă.
Astfel, primarul Hogea dovedeşte că încă e supărat pe contracandidata de la alegerile locale, Ştefana Zibileanu, şi ca să îi arate cât e de tare i-a luat jucăria, adică organizarea acestui Revelion.
Mai exact, dacă până acum acest eveniment a fost organizat mereu de Direcţia de Asistenta şi Protecţie Socială, anul acesta este organizat de Ansamblul Artistic Baladele Deltei, decizia fiind luată, spun unii consilieri locali, de primarul Hogea, pentru că participanţii să nu-i mai fie recunoscători doamnei Zibileanu, ci doar lui.
Vizavi de această situaţie exista şi un mesaj transmis de consilierul local liberal Gabriel Stoica către primarul Hogea, pe care îl acuza de ipocrizie!
„Domnule primar Hogea Constantin, sunt consternat de decizia pe care ați luat cu privire la organizarea revelionului pentru pensionari. Faceți tot ce vă stă în putere pentru a elimina orice pericol din calea dvs. Acest eveniment a fost inițiat și organizat de câțiva ani de doamna Ştefana Zibileanu. Nu vă înțeleg de ce vă este frică să continuați această tradiție cu doamna Zibileanu. Doar pentru că a avut curajul de a candida pentru funcția de primar? A fost bună cât a organizat atâtea evenimente sociale și politice, unde dvs ați beneficiat de publicitate și imagine pe spatele doamnei? Ați sunat la Direcţia de Asistenţă Socială pentru a da ordin ca această instituție să nu mai organizeze acest eveniment. Dă cine vă credeți dvs? Zeul zeilor?! Răzbunarea este o armă a unei categorii de persoane. Păcat că vă coborâți la acest nivel. Vă doresc succes în tot ceea ce faceți și Dumnezeu să vă dea înţelepciune pentru a lua decizii bune, bazate pe interesul tulcenilor şi nu pe alte instincte. Cu aceeași prietenie, Gabi Stoica “.
Mai mult ca sigur că după aceasta luare de poziţie, pur democratica şi corectă dealtfel, primarul Hogea îşi va intensifica eforturile prin gaşca pe care încă o coordonează la PNL Tulcea, pentru a finaliza demersurile deja iniţiate pentru excluderea acestui consilier care încă mai pomeneşte de contracandidata Zibileanu!

3 Răspunsuri la RĂZBOI PE REVELIONUL PENSIONARILOR: „HOGEA, ATUNCI ZIBILEANU ERA BUNĂ? RĂZBUNAREA E ARMA PROSTULUI! „

 1. Victor spune:

  Bai, Hogea,
  Tu esti un Penal. Ai tupeul ordinar sa apari in fruntea obstei, votat de toti idiotii carora le plac hotii. Tu nu iti poti justifica nici averea, nici crimele facute pe spinarea animalelor de la Ecarisaj. Banditule, lasa pomenile. Mars la Puscarie!

 2. Başpunar spune:

  ATENŢIE la hoți şi hoții! Cititorule, să presupunem că ai fi tâmpit. Sau că ai fi adeptul ciumei portocalii sau băsist … Dar stai, că mă repet! Ce mi-e Tanda(Constantin Hogea), ce mi-e Manda (Ştefana Zibileanu)! Alţii au făcut puşcărie pentru mai puţin! Mi-e scârbă de amândoi. Păsărica nesatulă(Ştefana Zibileanu), Director executiv al Direcţiei de Asistenţa şi Protecţie Sociala din cadrul Primariei municipiului Tulcea, pe lânga calitatea de funcţionar public de conducere, mai este/fost consilier local, preşedintele C.A. la S.C. Servicii Publice S.A. Tulcea dar şi ex-preşedintele organizaţiei P.N.L. Tulcea. S-a declarat, în cuncubinaj cu primarul Hogea și C. L. Tulcea, personal contractual sfidand toate actele normative de reglementare, iar Agenţia Naţională de Integritate tace şi doarme, dar numai pentru unii sau unele…!!! Pentru alții Agenția Națională de Integritate constata starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese!!!
  Dispoziţiile legale batjocorite:
  Art. 145 din Codul penal din 1969: „Prin termenul <> se înţelege tot ce priveşte autorităţile publice, instituţiile publice, instituţiile sau alte persoane juridice de interes public, administrarea, folosirea sau exploatarea bunurilor proprietate publică, serviciile de interes public, precum şi bunurile de orice fel care, potrivit legii, sunt de interes public.”
  Art. 147 din Codul penal din 1969: „Prin <> se înţelege orice persoană care exercită permanent sau temporar, cu orice titlu, indiferent cum a fost învestită, o însărcinare de orice natură, retribuită sau nu, în serviciul unei unităţi dintre cele la care se referă art. 145.
  Prin <> se înţelege persoana menţionată în alin. 1, precum şi orice salariat care exercită o însărcinare în serviciul unei alte persoane juridice decât cele prevăzute în acel alineat.”
  Art. 175 din Codul penal: „(1) Funcţionar public, în sensul legii penale, este persoana care, cu titlu permanent sau temporar, cu sau fără o remuneraţie:
  a) exercită atribuţii şi responsabilităţi, stabilite în temeiul legii, în scopul realizării prerogativelor puterii legislative, executive sau judecătoreşti;
  b) exercită o funcţie de demnitate publică sau o funcţie publică de orice natură;
  c) exercită, singură sau împreună cu alte persoane, în cadrul unei regii autonome, al altui operator economic sau al unei persoane juridice cu capital integral sau majoritar de stat ori al unei persoane juridice declarate ca fiind de utilitate publică, atribuţii legate de realizarea obiectului de activitate al acesteia.
  (2) De asemenea este considerată funcţionar public, în sensul legii penale, persoana care exercită un serviciu de interes public pentru care a fost învestită de autorităţile publice sau care este supusă controlului ori supravegherii acestora cu privire la îndeplinirea respectivului serviciu public.”
  Art. 176 din Codul penal: „Prin termenul <> se înţelege tot ce priveşte autorităţile publice, instituţiile publice sau alte persoane juridice care administrează sau exploatează bunurile proprietate publică.”
  Art. 2 alin. (1) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare: „Funcţia publică reprezintă ansamblul atribuţiilor şi responsabilităţilor, stabilite în temeiul legii, în scopul realizării prerogativelor de putere publică de către administraţia publică centrală, administraţia publică locală şi autorităţile administrative autonome.”
  Art. 2 alin. (2) teza întâi din aceeaşi lege: „Funcţionarul public este persoana numită, în condiţiile legii, într-o funcţie publică.”
  Art. 256 alin. 1 din Codul penal din 1969. Primirea de foloase necuvenite: „Primirea de către un funcţionar, direct sau indirect, de bani ori de alte foloase, după ce a îndeplinit un act în virtutea funcţiei sale şi la care era obligat în temeiul acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.”
  Art. 289 din Codul penal. Luarea de mită: (1) „Fapta funcţionarului public care, direct ori indirect, pentru sine sau pentru altul, pretinde ori primeşte bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori acceptă promisiunea unor astfel de foloase, în legătură cu îndeplinirea, neîndeplinirea, urgentarea ori întârzierea îndeplinirii unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau în legătură cu îndeplinirea unui act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică ori de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta.(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită de una dintre persoanele prevăzute în art. 175 alin. (2) din Codul penal, constituie infracţiune numai când este comisă în legătură cu neîndeplinirea, întârzierea îndeplinirii unui act privitor la îndatoririle sale legale sau în legătură cu efectuarea unui act contrar acestor îndatoriri.”
  [A se vedea Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 20 din 29 septembrie 2014, publicată în Monitorul Oficial al României, nr. 766 din 22 octombrie 2014].

 3. Ionescu Viorel spune:

  Suntem o tara de tampiti, care mereu voteaza penali, ne meritam soarta. Le da o masa la pensionari, probalil pentru ca dl primar a fost votat masiv de catre acestia si cu speranta ca si peste patru ani va fi votat din nou tot de ei.
  Lasa ca macar acum cu ocazia acestei ierni s-au vazut masurile luate de dl. Primar pentru deszapezire, profita de faptul ca lumea tace si este complet dezinteresata.
  DORMITI LINISTITI TULCENI, situatia e sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *