REVOLTA PATRONULUI ILUŞCĂ ÎMPOTRIVA NEPUTINŢEI SENATORULUI ILUŞCĂ!

 „Joi 4 iunie 2015 vom fi cu bărcile în Portul Tulcea pentru a demonstra împotriva fanarioţilor, a celor care, numiţi în instituţii publice, pentru a-şi asigura salariile şi activitatea impun taxe şi condiţii în numele unei respectări a legii, tot de ei create! Hotărâri de Guvern şi Ordine de Ministru doar pentru a-şi asigura salariile nesimţite! Toate pe spinarea celor care muncesc şi produc bani pentru statul roman! Da, ne-am săturat de căpuşele din instituţiile statului care stau în birouri şi gândesc legi doar pentru interesul lor, ne-am săturat de politicienii care se lasă prostiţi de aceşti „trântori cu mintea odihnită „! Protestăm împotriva „taxelor de fraier ” impuse de foştii securişti de la Navrom, Romline şi Petromin, adică cei care conduc Autoritatea Navala Romana azi! “sună anunţul promovat de Asociaţia Patronatelor Turismului din Delta Dunării.

Preşedintele acestei asociaţii a avut şansa să rezolve multe, nu spune toate, dar măcar câteva din problemele Deltei Dunării, pentru că domnul Daniel Iluşca, cel atât de nemulţumit de legislaţie, acum, este fostul senator liberal Daniel Iluşca, alesul tulcenilor în PARLAMENTUL României în mandatul 2004-2008.

ZERO LEGI PENTRU DELTA DUNĂRII!

Consultând pagina oficială a Senatului, la capitolul propuneri legislative, constatăm că senatorul Iluşca a iniţiat şi transformat în lege finală o singură propunere legată de judeţul Tulcea direct, mai exact propunerea privind înfiinţarea comunei Valea Teilor.

În rest, legat de Delta Dunării, zona din care provine, a mai fost o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii privind constituirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor situate în intravilanul localităţilor în Delta Dunării nr.679/200- respinsă definitive, şi o propunere legislativă privind acordarea de facilităţi temporare agenţilor economici care desfăşoară activităţi de turism în judeţul Tulcea, ca urmare a izbucnirii epidemiei de gripă aviară, propunere retrasă chiar de iniţiator!

În rest, numele senatorului transformat acum în patron nemulţumit de legislaţie nu se leagă de nici o modificare legislativă…

În aceste condiţii, cei ce vor protesta joi 4 iunie, vor putea huidui probabil pe bună dreptate pe toţi cei care de-a lungul timpului au promis, dar nu au făcut nimic pentru cei ce i-au trimis cu speranţa în Parlament, iar preşedintele Asociaţiei Patronatului Turismului din Delta Dunării, Daniel Iluşca, ar putea chiar purta o pancartă pe care să întrebe direct: „Ce ai făcut dumneata domnule senator Iluşca pentru Delta Dunării “?

Iar când vocea fostului senator va reproşa clasicele scuze legate de hăţişul din Parlament,  faptul că acolo primează interesele de grup, ca un singur om nu poate face dreptate, etc, să le explice acest lucru şi „căpuşelor din instituţiile publice “care sunt obligaţi să lucreze cu legislaţia aprobată de Parlament.

Exact, acel Parlament în care domnul actual patron Iluşca nu a iniţiat nici o propunere legislative care să îmbunătăţească activitatea operatorilor de turism din Delta Dunării…