REZULTATELE ACȚIUNII ÎN PERIOADA SĂRBĂTORII FLORIILOR

accident_politia-rutieraPentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în perioada 07-09.04.2017, la nivel județean au acţionat zilnic peste 100 de poliţişti.

Pe durata Sărbătorii Floriilor, principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

În această perioadă, poliţiştii tulceni au intervenit la 112 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 197 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 167 au fost la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 88.060 lei, din care 99 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 17 pentru lipsa centurii de siguranță, 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și alte 50 de abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii au reţinut  15 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Și în Săptămâna Mare, polițiștii tulceni continuă să acționeze pentru prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor, astfel ca sărbătorile Pascale să fie mai sigure.

În caz de nevoie ori dacă aveți cunoștință despre săvârșirea unor fapte antisociale, sunați cu încredere la Apelul Unic de Urgență 112.