Start în a doua ediţie a Turneului Internaţional de Box Centura Dunării

    boxMarţi, 30 august 2016, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a găzduit tragerea la sorţi a meciurilor ce se vor desfăşura în cadrul Turneului Internaţional de Box Centura Dunării, ediţia a II-a, 29 august – 4 septembrie. Evenimentul a conţinut şi o scurtă conferinţă de presă, la care a participat şi Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. Domnia sa a salutat delegaţiile din Republica Moldova, Serbia, Muntenegru şi Scoţia şi şi-a exprimat speranţa că această ediţie va fi una superioară calitativ în comparaţie cu cea de anul trecut.

    “ Ştiu că această ediţie va fi mai puternică, mai ridicată din punct de vedere tehnic, iar competiţia va fi una corectă, în care cel mai bun va câştiga, astfel încât publicul tulcean va adopta şi această competiţie, aşa cum a făcut şi cu alte evenimente finanţate de Consiliul Judeţean Tulcea. Ne dorim ca publicul tulcean să se bucure şi de acest spectacol pugilistic şi cei mai buni boxeri, la toate categoriile, să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului, ” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

    Deschiderea oficială a competiţiei, precum şi primele meciuri se vor desfăşura marţi, 30 august, cu începere de la ora 18.00.