TARHON, SCHIMBAT DE LA CONDUCEREA PMP? AR FI RENUNŢAT LA CANDIDATURĂ DE FRICA D.N.A.

Tarhon vs. Hogea, faza pe municipiu.Plus un nene care doarmeSurse din cadrul PMP spun că Victor Tarhon va fi schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, mai ales după ce a făcut pasul înapoi şi a cedat locul de candidat în favoarea doctorului Dumitru Vălcu. Funcţia acestuia ar urma să fie preluată chiar de către nou venitul Vălcu. Conducerea central a cerut la nivel naţional ca reprezentanţii cu problem de imagine să facă un pas înapoi.
Din câte se pare Tarhon s-ar fi retras de frica D.N.A.
Vizavi de activitatea din mandatul Tarhon Corpul de Control al Guvernului a transmis către DNA şapte sesizări cu privire la şapte posibile fapte penale. Este vorba de unele obiective de investiţii în turism, unde s-au descoperit lucrări plătite şi neexecutate în teren precum şi alte nereguli ce sunt pe masa procurorilor DNA.

Un răspuns la TARHON, SCHIMBAT DE LA CONDUCEREA PMP? AR FI RENUNŢAT LA CANDIDATURĂ DE FRICA D.N.A.

  1. ion spune:

    Curios,a mai ramas un partid pe la care sa nu fi fost Dumitru Vilcu si parca mai era un marinar trecut prin multe ape la acest PMP,daca te uiti mai bine peste tot -tot vechi,unii parca s-au nascut pentru functii,azi la ape,miine la casa de sanatate si tot asa prin alte consili de administratie,banu sa iasa ca prostu,prostu nu ramane doar cu votul mai si plateste si la noi la Tulcea toate se platesc mai scump,chiar ar trebui o analiza,taxa de habitat la noi este dubla, daca nu si inca ceva, fata de Constanta,om trai noi mai bine,este orasul mai curat,va invit pe str.Plugarilor 2 si putin mai in spate ,primaria este aproape…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *