TREI BICICLIŞTI ENGLEZI LOVIŢI DE O MAŞINĂ PE DRUMUL SPRE AGIGHIOL. UN TURIST A DECEDAT

IMG_5540Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru a asista Serviciul Județean de Ambulanță în acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier. Șoferul unui autoturism a lovit 3 bicicliști de naționalitate engleză.
Conform martorilor unul dintre turişti ar fi decedat, victimele au fost preluate cu un elicopter SMURD şi cu ambulanţele.

Seeviciul Judetean de Ambulanta confirma decesul:Din accident au rezultat 3 victime , una decedata la locul solicitarii , cea de-a doua victima preluata de elicopterul SMURD Galati iar ce-a de a treia transportata la Spitalul Judetean de urgenta Tulcea. La interventie au participat 3 ambulante ale SAJ Tulcea, una de tip C2 si doua de tip B si elicopterul SMURD Galati chemat in sprijin.

3 Răspunsuri la TREI BICICLIŞTI ENGLEZI LOVIŢI DE O MAŞINĂ PE DRUMUL SPRE AGIGHIOL. UN TURIST A DECEDAT

  1. marian spune:

    ce nenorocit a putut sa faca asta

  2. george spune:

    Puteau fi salvati poate fara victime dar poate nepasarea unora la costat viata pe cel ranit am trecut azi si am vazut accidentul si victimele zaceau imprastiate pe champ unul pe sant cel din sant era plin de sange iar vreo 10 persoane peste drum priveau la ei am redus si am intrebat ati sunat da mi sa raspuns de la Sabangia se facea fleshuri am zis cai radar sabangia Agighiol ceapeu sunt 20 de minute de mers iar salvariile lipseau abia la vii la bididia ambulantele se duceau in 20 de minute nu salvezi pe nimeni intrebarea este a sunat cineva an acest timp sau serviciul de ambulanta se misca greu.

  3. daniel spune:

    piste pentru biciclisti pe drumurile judetene? cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *