TULCEANUL RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DE IERI A MURIT AZI DIMINEAŢĂ!

accidentÎn după-amiaza zilei de 22.05.2017, un bărbat de 45 ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto în afara municipiului(iesire Liceu Agricol) într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat pe carosabilul umed și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 31 ani  Somova.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a celorlalți pasageri în număr de 7.

Conform doctorul Dumitru Valcu printre raniti se numara si trei copii in varsta de 3-4 ani.

Cel mai grav ranit a fost un barbat in varsta de 24 de ani, acesta a intrat in coma si ulterior a decedat in cursul diminetii de marti.

„Avea traumatisme multiple, inclusiv craniene, era foarte grav, am mai preluat un barbat de 45 de ani destul de grav dar stabil, ca si restul victimelor” a declarat doctorul Dumitru Valcu.

Conducătorii auto posedau permis de conducere.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

 

Un răspuns la TULCEANUL RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DE IERI A MURIT AZI DIMINEAŢĂ!

  1. ciciric.ionut@gmail.com spune:

    Nu am inteles niciodata dece nu se incearca pe cat posibil eliminarea curbelor tinand cont ca sunt o adevarata provocare mai ales iarna.
    Dece autoritatile nu incearca sa largeasca drumurile europene si astfel sa faciliteze tranzitul celor ce cara marfa si celor care fac naveta la si de la locul de munca.
    Un drum de 100 km il faci in 2 ore cand ai putea face asta intro singura ora,toti vor sa ajunga mai repede si drept urmare se intampla astfel de accidente.
    Aceste sosele sunt facute de ceausecu cand erau doar 10% masini fata de acum si chiar daca intarziai la munca nu era o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *