Tulcenii, nemulţumiţi de activitatea Societăţii de Transport Public

  autobuzzMai multi tulceni au sesizat in ultimele zile disfuncţionalităţi legate de activitatea Societăţii de Transport Public din subordinea Consiliului Local Tulcea. Oamenii se plâng de faptul ca dincolo de faptul ca autobuzele mai întârzie si îngheaţă in statiile de autobus, unele trasee au fost scurtate iar indicatoarele electronice nu funcţionează corect.
  Ivanov Liliana: As vrea ca măcar unul dintre cei care au hotărât sa, scurteze’ traseul 3, sa meargă pe jos de la caslita pana la 9mai pe viscol sau ploaie.. este greu pentru un om matur si sănătos sa facă acest traseu.. dar pentru copii si bătrâni este groaznic… sunt curioasă ce motive puternice au avut toți cei care au luat aceasta hotărâre?
  Marius S Iulian: Nu mai zicem nimic de faptul ca autobuzul nr. 3 nu ajunge pana la caslita inca de la sfârşitul lunii noiembrie 2016
  Dana Udrea: Nici când e vreme buna nu circula după program autobuzele dar acu!!! Ruşine. Nr 4 foarte greu cel putin dimineaţa ca nu ajungi la servici!
  Livinschi Amalia: Nr 4 e groaznic, majoritatea autobuzelor nr 4 au întârzieri
  Nurvie Geambai: Toate indicatoarele din statii sânt varza… probabil CINEVA a avut de câştigat… măcar sa le reparaţi sau aruncaţi-le… MARE… MARE RUŞINE!!!!!!
  Coroș Daniela Elena: Ieri, la ora 6:25 a. m autobuzul de pe linia 2 nu a venit!
  Aceste aspect au ajuns şi pe masa consilierilor locali, care vor solicita răspunsuri de la conducerea STP în viitoarea şedinţa a Consiliului Local.