Tulcenii, nemulţumiţi de activitatea Societăţii de Transport Public

autobuzzMai multi tulceni au sesizat in ultimele zile disfuncţionalităţi legate de activitatea Societăţii de Transport Public din subordinea Consiliului Local Tulcea. Oamenii se plâng de faptul ca dincolo de faptul ca autobuzele mai întârzie si îngheaţă in statiile de autobus, unele trasee au fost scurtate iar indicatoarele electronice nu funcţionează corect.
Ivanov Liliana: As vrea ca măcar unul dintre cei care au hotărât sa, scurteze’ traseul 3, sa meargă pe jos de la caslita pana la 9mai pe viscol sau ploaie.. este greu pentru un om matur si sănătos sa facă acest traseu.. dar pentru copii si bătrâni este groaznic… sunt curioasă ce motive puternice au avut toți cei care au luat aceasta hotărâre?
Marius S Iulian: Nu mai zicem nimic de faptul ca autobuzul nr. 3 nu ajunge pana la caslita inca de la sfârşitul lunii noiembrie 2016
Dana Udrea: Nici când e vreme buna nu circula după program autobuzele dar acu!!! Ruşine. Nr 4 foarte greu cel putin dimineaţa ca nu ajungi la servici!
Livinschi Amalia: Nr 4 e groaznic, majoritatea autobuzelor nr 4 au întârzieri
Nurvie Geambai: Toate indicatoarele din statii sânt varza… probabil CINEVA a avut de câştigat… măcar sa le reparaţi sau aruncaţi-le… MARE… MARE RUŞINE!!!!!!
Coroș Daniela Elena: Ieri, la ora 6:25 a. m autobuzul de pe linia 2 nu a venit!
Aceste aspect au ajuns şi pe masa consilierilor locali, care vor solicita răspunsuri de la conducerea STP în viitoarea şedinţa a Consiliului Local.

6 Răspunsuri la Tulcenii, nemulţumiţi de activitatea Societăţii de Transport Public

 1. Marian spune:

  Rusine pentru faptul ca autobuzul 3 nu mai circula pana la Caslita!!!

 2. consiliul local spune:

  Cine nu stie ca balanel este o scursoare ?
  Cine nu stie ca adjunctul este un betiv prost?
  Cine nu stie ca pe stp, au furat-o si o fura in continuare?
  O masina lu mami, una la ciucurova si una taxi.
  Doua delegatii pe saptamana la bucuresti sau la constanta.
  In concediu in bulgaria tot cu masina unitatii!
  Da are concurs dat cu caramangiu!!!
  Bataie de joc, pe banii nostrii.
  Cine-i tine ? Asta nu se stie !

 3. Consiliul local spune:

  E cineva care nu știe ca Bălănel este o scursoarea? E cineva care nu știe ca adjunctul este un bețiv prost? O mașina lu mami una la ciucurova si alta taxi. Delegații la București la constanta in concediu in Bulgaria , bătaie de joc. Curtea de conturi DNA? Externalizarile pe banii cui? Cine ii tine?

 4. anonim spune:

  traseul 3 e jale si bataie de joc, trebuie sa mergi pe jos de pe Orizontului pana sus la comlex si sa stai sa-l astepti pe sf astepta daca nu cumva esti nostradamus si stii daca circula sau nu . RUSINE MANAGERUL DE LA TRANSPORT ARE CARNET AUTO?????

 5. Cosma Cristian spune:

  Afisati undeva orarul de circulatie corect al traseelor 3, 5, 9, nimeni nu stie nimic la ce ore trec prin statie. S-a tot schimbat mereu, cel putin traseul 3 in ultima perioada are alt orar.

 6. Cosma Cristian spune:

  Introduceti pe traseul 4 in perioada 6 30 – 17 30 macar patru masini in loc de 3, pentru a nu mai sta in statie asa de mult si pentru a evita aglomeratia pe acest traseu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *