UCIGAŞUL DE LA MACIN A VRUT SĂ TRAGĂ SPRE DUŞMAN, DAR DE BEAT CE ERA ŞI-A NIMERIT FRATELE!

    34945 6 dias mascati sinucigas popa cristian 9Noi amănunte ies la iveală în cazul tulceanului care şi-a împuşcat mortal fratele la Macin. Conform procurorilor, după primele cercetări a reieşit faptul că ucigaşul a vrut să îşi apare fratele, dar fiind foarte beat, în loc să tragă înspre grupul cu care se certase, şi-a nimerit fratele!
    „Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 10.04.2017, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de suspectul ENE DĂNUȚ, în vârstă de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și contrabandă, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în noaptea de 09/10.04.2017, în jurul orei 2400, în fața unui bar din or. Măcin, jud. Tulcea, a avut loc un conflict între un grup de persoane format din suspect, doi frați ai acestuia și tatăl lor, pe de o parte, și un alt grup de persoane, pe de altă parte, motiv pentru care suspectul ENE DĂNUȚ, aflat în stare avansată de ebrietate, a executat 2 focuri cu o armă de vânătoare, deținută nelegal, în direcția unei persoane din grupul opus, însă a cauzat împușcarea mortală a propriului său frate Ene Ionuț – Florin și rănirea prin împușcare a victimei Șerban Iulian.
    Astăzi, data de 11.04.2017, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul ENE DĂNUȚ și se va propune judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile “.