VIDEO: DOAR REPREZENTANTII U.S.R. AU VOTAT ÎMPOTRIVA PRELUĂRII FALEZEI DE CĂTRE JUDEŢUL TULCEA!

DircaGeorge-EdwardÎn şedinţa de plen a Senatului de luni 15 mai s-a votat adoptarea iniţiativei legislative privind preluarea de către Consiliul Judeţean Tulcea a porţiunii din faleză care se afla în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime” Galaţi. Votul din Senat a fost covârşitor în favoarea adoptării proiectului; 100 de voturi pentru şi doar 8 împotrivă. Practic, doar senatorii USR au votat împotrivă.

Purtătorul de cuvânt al „imbecililor” de la USR a fost, normal, ţinând cont de interesele financiare ale A.P.D.M. Galaţi, senatorul… de Galaţi, anonimul George-Edward DIRCĂ. În plenul Senatului acesta a declarat că nu e necesară această lege ci doar o mai bună comunicare instituţională cu cei de la A.P.D.M. Galaţi. Probabil gălăţeanul rătăcit prin Senat este foarte mulţumit de modul în care a decurs până acum comunicarea instituţională intre Galaţi şi Tulcea, mai exact A.P.D.M. Galaţi comunica facturi iar tulcenii le trimit banii în timp ce îşi rup picioarele pe faleză!

În altă ordine de idei, când mai ieşiţi la plimbare şi vă mai miraţi de starea falezei, nu uitaţi să le “mulţumiţi” şi reprezentanţilor USR, practic o “filială” a A.P.D.M. Galaţi, măcar ca şi intenţie, chiar dacă votul lor nu a contat.

 DISCURSUL SENATORULUI DE GALATI

Dîrcă-George-Edward-_senator-USR_15-mai-2017

Un răspuns la VIDEO: DOAR REPREZENTANTII U.S.R. AU VOTAT ÎMPOTRIVA PRELUĂRII FALEZEI DE CĂTRE JUDEŢUL TULCEA!

  1. Başpunar spune:

    Gigi-Contra prostul satului.
    Cine nu a auzit de Gigi-Contra! Gigi-Contra este fratele mai guraliv al Victimei, al Pasivului. Eu zic că vremea lui Gigi-Contra va apune. Pentru că, românii și nu numai, s-au săturat de vorbe. Ele nu țin de mâncare, de fericire, de veselie. Cum ar fi să fii pe val când nu ești Gigi-Contra? Cum ar fi să-ți deblochezi creativitatea în orice situație, nu doar atunci când ți-a ajuns cuțitul la rană? Cum ar fi să nu mai simți nevoia să te aperi pentru că nu te mai simți vulnerabil, incomplet și imperfect?
    M-am săturat de Gigi-Contra prostul satului, acum fiind cazul reprezentanţilor USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *