LIDERII PNL TULCEA CRITICĂ DEMERSURILE DE MODIFICARE A LEGILOR JUSTIŢIEI

Conducerea PNL Tulcea cere delimitarea fermă a tuturor parlamentarilor, inclusiv a celor ai PSD și ALDE, de abordările enunțate de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în raport cu Departamentul de Stat al SUA.
„Constatăm că poziția SUA este în acord cu cea exprimată în mod sistematic de reprezentanții PNL, precum și cea menționată de Comisia Europeană în raportul MCV. Oficialii europeni au atras atenția asupra degradării și punerii sub semnul întrebării a reformelor în Justiție, a independenței puterii judecătorești, a luptei anticorupție.
PNL cere majorității parlamentare respingerea proiectelor de lege, inițiate pe sub masă, de gruparea Iordache-Nicolicea, la ordinul lui Liviu Dragnea și cu concursul ministrului Justiției, Tudorel Toader “transmite preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.
„Parlamentarii PSD-ALDE, dacă doresc binele României, trebuie să le ceară imperativ liderilor majorității, care exprimă poziții publice, să înceteze atacul la adresa ambasadorului SUA, ambasadorii statelor occidentale, la adresa companiilor străine, a multinaționalelor, a oficialilor europeni. În caz contrar, fiecare parlamentar PSD-ALDE devine promotorul intereselor contrare României. PNL a acționat și va acționa în continuare pentru blocarea demersurilor de modificare a Legilor Justiției în sensul promovat de liderii PSD-ALDE, folosind toate pârghiile parlamentare și instituționale pe care le are la dispoziție ca partid de Opoziție.
“a declarat la rândul său, secretarul general al organizaţiei judeţene Tulcea, Gabriel Herea.