Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL GUDU A CÂŞTIGAT BĂTĂLIA PE AMBELE FRONTURI ÎN PNL TULCEA! DEPUTATUL GUDU A CÂŞTIGAT BĂTĂLIA PE AMBELE FRONTURI ÎN PNL TULCEA!
Deputatul Vasile Gudu va fi cap de lista la alegerile locale pentru Consiliul Judeţean, a decis conducerea partidului, decizie validată şi la nivel judeţean... DEPUTATUL GUDU A CÂŞTIGAT BĂTĂLIA PE AMBELE FRONTURI ÎN PNL TULCEA!

IMG_1761Deputatul Vasile Gudu va fi cap de lista la alegerile locale pentru Consiliul Judeţean, a decis conducerea partidului, decizie validată şi la nivel judeţean în cadrul unei şedinţe ce a avut loc sâmbătă la sala Mihail Kogălniceanu.
Pe rând toţi contracandidaţii deputatului Gudu, devenit între timp şi unic preşedinte al PNL Tulcea, s-au retras, unii acceptând promisiuni legate de lista pentru alegerile parlamentare, alţii acceptând posturi virtuale de viitori vicepreşedinţi sau viceprimari. Practic Gudu a câştigat bătălia pe ambele fronturi în fata fostului copreşedinte Octavian Popă.
Au fost 68 de colegi prezenţi, am prezentat situaţia organizării din teritoriu, situaţia validării primarilor, din cele 51 de localităţi am validat 48 de localităţi, candidaţi, vor rezolva şi Ostrov şi Isaccea unde am făcut un sondaj, vrem să mai facem un sondaj la acest sfârşit de săptămână şi să găsim candidatul cel mai bun.
Punctul cel mai important a fost cel al validării prin vor a candidatului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Buletinul avea un singur nume, al subsemnatului şi a trebuit să detaliez cum s-a ajuns aici. După discuţiile cu primarii a reieşit faptul că toţi primarii mi-au spus să intru în această competiţie şi că se vor înrola în spatele meu. Am acceptat deşi mi-aş fi dorit să candideze un liberal mai tânăr. Decizia de validare a aparţinut practic primarilor. Joi am adus la cunoştinţa colegilor că la nivel central decizia a fost pentru candidatura mea şi că îmi asum candidatura. Din cei 68 de buletine date colegilor sâmbăta 10 au fost împotrivă, doua abţineri şi restul în favoarea mea. Le-am mulţumit celor ce m-au votat, şi celor ce nu au fost de acord. Dorim ca judeţul Tulcea să revină dreptei şi la nivel de municipiu să menţinem Primăria pe partea dreaptă a eşichierului politic.
În contextul în care ne jucăm șansa la maxim, iar pe 6 iunie vom reuși să avem 16 consilieri județeni, vom avea conducerea CJ și voi rămâne în funcția de președinte al CJ. Altfel, voi lăsa alți doi colegi în funcțiile de vicepreședinte “a declarat preşedintele PNL Tulcea, Vasile Gudu.