Contact

redactie@ziaruldetulcea.ro
Tel.0723313354

Un răspuns la Contact

  1. “PROFESIONISTUL” GAGEA INSP. DE STAT SEF – ISCTR , MARIONETA UNUI SISTEM CORUPT

    INSPECTORUL DE STAT SEF AL Inspectoratului de Control in Transportul Rutier – ISCTR demite din functie un inspector coordonator judetean care isi face treaba exemplar, aplicand nediscrimantoriu legea.
    Chemat la ordin in jud. Tulcea de “greii” judetului, sa dea explicatii de ce inspectorii ISCTR aplica sanctiuni contraventionale unui grup de transportatori cu mari relatii in sfera politicului, Gagea in loc sa fie ferm si sa isi protejeze angajatii si institutia pe care o reprezinta, raspunde si il demite pe coordonatorul judetean
    Il intrebam pe domnul Prim- Ministru al Romaniei cand se va termina cu aceste marionete conduse oameni politici mediocrii si corupti ?
    Avand in vedere ca pe drumurile romaniei circula masini intr-o stare tehnica precara, cu defectiuni tehnice majore, supraincarcate si cu aparatele de inregistrare a timpilor de conducere si odihna manipulate/masluite. Ne intrebam unde este grija fata de cetatenii acestei tari si ce ravagii pot sa faca niste drumuri denivelate de supratonajul acestor masini ale mortii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
5 + 17 =