Contact

redactie@ziaruldetulcea.ro
Tel.0727875736

2 Răspunsuri la Contact

 1. “PROFESIONISTUL” GAGEA INSP. DE STAT SEF – ISCTR , MARIONETA UNUI SISTEM CORUPT

  INSPECTORUL DE STAT SEF AL Inspectoratului de Control in Transportul Rutier – ISCTR demite din functie un inspector coordonator judetean care isi face treaba exemplar, aplicand nediscrimantoriu legea.
  Chemat la ordin in jud. Tulcea de “greii” judetului, sa dea explicatii de ce inspectorii ISCTR aplica sanctiuni contraventionale unui grup de transportatori cu mari relatii in sfera politicului, Gagea in loc sa fie ferm si sa isi protejeze angajatii si institutia pe care o reprezinta, raspunde si il demite pe coordonatorul judetean
  Il intrebam pe domnul Prim- Ministru al Romaniei cand se va termina cu aceste marionete conduse oameni politici mediocrii si corupti ?
  Avand in vedere ca pe drumurile romaniei circula masini intr-o stare tehnica precara, cu defectiuni tehnice majore, supraincarcate si cu aparatele de inregistrare a timpilor de conducere si odihna manipulate/masluite. Ne intrebam unde este grija fata de cetatenii acestei tari si ce ravagii pot sa faca niste drumuri denivelate de supratonajul acestor masini ale mortii .

 2. savencu ciprian ioan spune:

  Buna, daca sunteti interesati de o poveste adevarata care se intampla in orasul d-voastra la „” La corabia piratilor” a domnului Marian Iom, mai exact cum i-si bate joc de turisti, le ia banii fara sa-i duca unde este traseu, refuza sa emita bon fiscal si face evaziune fiscala, ne trimite in cursa cu oameni platiti cu ziua ca si soferi si care la Mila 23 si in Sulina consuma bauturi alcoolice va rog sa ma contactati.In excursia din 28.08 s-a stricat barca la farul din Sulina, am stat in soare 2 ore acolo intr-o barca fara prelata, apoi din Sulina ne-a dus in Tulcea dupa alte 2 ore, dupa amenintari cu politia. Am dovezi documente, filmari si suntem 11 persoane care putem confirma povestea. 0763623203

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
8 + 30 =