Expoziţia „ MINERALIA TULCEA”: Cristale, bijuterii si pietre semipreţioase la CASA AVRAMIDE

   

  Expoziţia MINERALIA este expoziţia dedicată în exclusivitate pietrelor. Dedicată „lumii mineralelor şi castei pietrelor de podoabă”, se doreşte a fi locul de întâlnire al profesioniştilor şi amatorilor acestui domeniu. Un loc al prezentarii produselor, o expoziţie pentru copii, domni, doamne şi domnişoare.

  Vor fi prezentate publicului o mare diversitate de produse – pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră şi obiecte ornamentale. 

  Vor putea fi admirate:  AGATE (felii şlefuite), GEODE DE AMETIST SAU CITRIN, CRISTALE DE CUARŢ, „FLORI DE MINĂ”, LEMN SILICIFIAT, RODOCROZIT, ALEXANDRIT, OPAL AUSTRALIAN, OPAL DE FOC, „OCHI DE TIGRU”, „PIATRA SOARELUI”, LIZARDIT, JAD, LAPIS LAZULI, MALACHIT, ONIX, JASP, ACVAMARIN, CALCEDONIE, TURMALINĂ, RODOCROZIT, TURCOAZ, CORAL, PERLE, etc

  „Pietrele” provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, cuarţ roz din Madagascar, jad din China sau Canada, turcoaz din America de Nord, agate din Mexic, lapis lazuli din Afganistan, lemn silicifiat, calcedonie, lizardit sau diverse eşantioane din Romania,  opal din Australia, malachit din Congo, azurit din Maroc, turmalină din Madagascar, diamante brute din India. Rubine, safire sau smaralde.

  Bijuteriile, manufacturate în România, sunt în exclusivitate din pietre semipreţioase şi preţioase.

  Cărţi, enciclopedii şi publicaţii din România cu teme de mineralogie, cristale sau arta bijuteriilor din pietre vor fi de asemenea la dispozitia publicului.

  VĂ AŞTEPTĂM. De vineri până duminică, orele 9,00 – 19,00.