HORIA TEODORESCU AR PUTEA RENUNŢA LA CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEŢEAN!

Horia Teodorescu

Horia Teodorescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea s-a înscris pe lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare, lista fiind validată zilele trecute în bloc de conducerea organizaţiei judeţene PSD.
Conform secretarului general Lucian Furdui lista validata cuprinde zece nume: Horia Teodorescu, Trifon Belacurencu, Lucian Simion, Anişoara Radu, Neviser Zaharcu, Mirela Furtună, Valcu Stoian, Sorin Iacob, Lavinia Vizauer şi Ion Vărgau.
„Domnii Belacurencu şi Lucian Simion au optat pentru Senat, domnii Vărgau şi Teodorescu nu şi-au exprimat încă opţiunea pentru una dintre cele două Camere ale Parlamentului, în timp ce restul au optat pentru Camera Deputaţilor “ne-a declarat Furdui.
La rândul său preşedintele organizaţiei, Horia Teodorescu, ne-a declarat că a făcut acest pas statutar urmând ca până la validarea definitivă a ordinei pe lista să se decidă cu privire la candidatură.
Cele zece nume vor fi validate de conducerea centrală după care va avea loc o altă şedinţa pentru stabilirea ordinei pe listă.

Un răspuns la HORIA TEODORESCU AR PUTEA RENUNŢA LA CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEŢEAN!

  1. Petre Repcaru spune:

    Senatul romanesc taie frunza la caini. Va fi desfiintat cu timpul.La guvernare este adevarata munca si adevarata raspundere. Nu degeaba in Germania cancelarul (adica puterea executiva )conduce statul german.Acolo nu exista senat. Legile se fac („se fabrica” )numai in Bundestag (camera federala a deputatilor) si in cea a „Landurilor”).Bundesrat-ul are functiuni de coordonare legislativa/in special bugetara intre Landuri si Federatie si foarte rar participa la acte legislative.Constitutia Germana este aparata de catre 2 institutii:1-Tribunalul (Curtea )constitutional si 2-Serviciul pentru apararea Constitutiei organizat la nivel federal si la cel al Landurilor. Aceasta institutie are caracter contrainformativ(mai ales de combatere si anihilare a miscarilor extremiste/teroriste de orice fel decat de intocmire de dosare /urmarire informativa). Ea lipseste in Romania, unde serviciile secrete lucreaza dispersat /uneori necontrolat .In Germania, toate toate partidele politice au la baza o ideologie clara si transparenta.Extremismul ,adica depasirea radicalismului in politica este interzis prin lege federala.Legea finantarii partidelor (de la cotizanti, de la bugetul de stat si de la sponsori)este respectata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *